EXCLUSIV Cum arată rochia de mireasă a iubitei lui George Simion. Ilinca a dat tot din casă: „Este făcută la comandă, din voal”

Cum arată rochia de mireasă a iubitei lui George Simion. Mai sunt doar câteva zile până când liderul AUR îşi va uni destinele cu iubita lui, Ilinca. Evenimentul se va desfășura într-un resort de lux din localitatea Oveșelu, în județul Vâlcea, unde vor fi prezenţi 10.000 de invitaţi.

24 aug. 2022, 20:25

Cum arată rochia de mireasă a iubitei lui George Simion. În zonă se fac pregătiri intense pentru miile de nuntași pe care îi așteaptă mirele. Cei care vor să participe la nunta anului, cum i se spune, nu trebuie decât să se înscrie pe o listă, accesul făcându-se în baza unei brățări.

Liderul AUR a ales un resort de lux de patru stele din Oveşelu, după ce îl vizitase anul trecut şi s-a îndrăgostit de frumusețea și pitorescul locului. Astfel, a dorit să fie pentru momentul când îşi uneşte destinele cu iubita lui, Ilinca Munteanu.

Citeşte şi: EXCLUSIV George Simion: „Am cumpărat legumele de la cultivatori” – Gigi Becali: „Ţara are nevoie de un om ca George mai mult ca niciodată”

Cum arată rochia de mireasă a iubitei lui George Simion

Aşa cum politicianul a declarat în nenumărate rânduri că nunta va fi una tradiţională, începând de la vestimentaţie, până la preparatele servite, nici rochia de mireasă a Ilincăi nu putea să nu se încadreze în temă. Logodnica lui George Simion ne-a declarat, în exclusivitate la România TV, că este nunta mult visată, la fel şi rochia pe care o va purta în cea mai importantă zi din viaţa ei.

Pot să îţi spun două cuvinte şi cele mai importante, este pur si simplu un vis, un vis devenit realitate, este foarte frumos, foarte plăcut sa stai cu oamenii, să gestionezi ce se întampla. E cel mai frumos să o faci cum vrei tu.

E o nuntă mai mult decât mi-aş fi imaginat într-adevăr, dar e ce îmi doresc acum, o să văd atâţia oameni care ne iubesc, mai mult pe George, dar atâţia care o să fie alături de noi, să ne distrăm, să petrecem, să cântăm, o să avem artişti foarte mulţi, o să fie frumos, cu siguranţă o să vă placă.

Voi purta o rochie, nu o să fie de prinţesă, sirenă, e o rochie pe care mi-am dorit-o făcută la comandă, cu influenţă tradiţională, din voal, e o rochie foarte frumoasă, nu e o rochie stil tradiţional complet, este adaptată„, ne-a declarat în exclusivitate Ilinca, viitoarea soţie a lui George Simion.

Cum arată locul în care se va desfășura nunta anului

Ceremonia religioasă dintre George Simion și iubita sa, Ilinca Munteanu, va fi oficiată într-o bisericuță de lemn care se construiește în aceste zile. La evenimentul programat la Oveselu – Măciuca, pe 27 august, președintele AUR se așteaptă la peste 10.000 de invitați.

Pe pajiștea din fața bisericuței, vor fi pregătite mai multe scaune pentru invitații care nu vor avea loc în biserică. Imaginea idilică este întregită de un leagăn ornat cu flori albe care a fost agățat de crengile unui copac din apropiere. Locul este decorat pentru nunta câmpenească a liderului AUR. Pe platoul imens din fața resortului va avea loc și petrecerea câmpenească, unde sunt așteptați să participe români costumați în haine tradiționale. (Vezi AICI imagini)

Nunta este programată să înceapă sâmbătă dimineața, la ora 10:00, iar ceremonia religioasă se va desfășura de la ora 12:00. Urmează ca de la ora 14:00 să pornească petrecerea câmpenească.