Alice Peneacă este gravidă. Fosta soție a lui Bobby Păunescu a dat vestea fanilor: „Echipa noastră se mărește”

Alice Peneacă este gravidă. Fosta soție a lui Bobby Păunescu este în culmea fericirii, chiar ea a dat vestea fanilor, unde și-a arătat pentru prima dată burtica. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoș Caliminte, de aproximativ un an.

28 feb. 2023, 13:26
Alice Peneacă este gravidă. Fosta soție a lui Bobby Păunescu a dat vestea fanilor: „Echipa noastră se mărește”
Alice Peneacă este gravidă

Alice Peneacă este gravidă. În vârstă de 31 de ani, fotomodelul se consideră o femeie împlinită, mai ales că va deveni pentru prima oară mamă. De obicei, este destul de discretă cu viața sa personală, însă o veste ca aceasta merită împărtășită.

Citește și: Alice Peneacă dezvăluie MOTIVUL REAL al divorţului de miliardarul Bobby Păunescu

Alice Peneacă este gravidă

Recent, a postat pe rețelele de socializare un clip în care se machiază și vorbește cu cineva, în acelaști timp. La un moment dat, se ridică și își expune burtica de gravidă. „Echipa noastră se mărește. Nu aș purta haine din acelea oribile de gravide. Aș fi doar eu, însărcinată”, spune Alice Peneacă, care este îmbrăcată într-un bodysuit, iar pe deasupra are un sacou bej.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Peneaca (@alicepeneaca)

Alice a fost căsătorită cu Bobby Păunescu

Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, iar trei ani mai târziu au decis să divorțeze. „Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie 2018 a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune.

Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine”, spunea Alice Peneacă într-un interviu.

În momentul separării de Bobby Păunescu, Alice Peneacă spunea: „Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”.