Alimente care ne aduc zâmbetul pe buze

Cu toţii cunoaştem importanţa consumului de alimente şi a unei vieţi echilibrate, însă odată cu trecerea timpului am vrea să facem orice se poate pentru a rămâne neschimbaţi. Tocmai de aceea, cercetătorii au descoperit mici trucuri pentru a ne îmbunătăţi viaţa.

RomaniaTV.net
02 dec. 2014, 13:01
Alimente care ne aduc zâmbetul pe buze

Fraza „suntem ce mâncăm” ne influenţează foarte mult alimentaţia şi tocmai de aceea încercăm să găsim soluţii pentru orice situaţie difcilă.

Să ne menţinem zâmbetul pe toată durata zilei ne este cam imposibil, dacă muncim toată ziua la birou sau dacă avem cursuri de dimineaţă sau dacă copii ne epuizează la maxim. De aceea, oamenii de ştiinţă au găsit câteva alimente care ne lasă zâmbetul pe buze toată ziua.

În rândurile de mai jos veţi descoperi un top cu alimentele care ne fac să râdem şi în situaţii critice:

1. Pâinea de secară – Este un aliment bogat în vitamine, precum E, B, zinc, fosfor sau magneziu. Cosumată cu regularitate, pâinea de secară, datorită conţinutului ridic de carbohidraţi oferă organismului energie şi previne stările de oboseală.

2. Iaurtul – Aportul său important de calciu, zinc şi vitamina B ne ajută să stăm departe de tristeţe şi să fim veseli toată ziua.

3. Sparanghelul – Dacă tristeţea şi-a făcut simţită prezenţa, sparanghelul este soluţia. Având un nivel ridicat de vitamina B, sparanghelul ajută creierul şi sitemul nervos la o bună funcţionare, astfel, vei deveni vesel mai mult timp.

Cele mai bune alimente care te încalzesc în mod natural pe timp de iarnă

4. Salata verde – Delicioasă în majoritatea preparatelor, salata, conform nutriţioniştilor ne ridică moralul, pentru că are un nivel ridicat de sedative şi tranchilizante.

5. Banana – Pentru că are un conţinut ridicat de potasiu, banana poate fi considerată o sursă ieftină şi accesibilă pentru toţi cei care vor să aibă zâmbetul pe buze toată ziua.

6. Ciocolata – Cu toate că acest aliment este considerat de multe femei un duşman al siluetei, ciocolata se află printre alimentele ce ne oferă o stare de bine imediat după ce am consumat-o.

Citeşte şi  Alimente care te fac sa arati mai bine