Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească. Vedeta a scăpat de 7 kilograme: „Nu există nu se poate!”

Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească. Este una dintre cele mai apreciate, urmărite și iubite vedete din România. Deși după o vârstă, silueta i-a dat bătăi de cap, de multe ori din cauza problemelor de sănătate, acum este foarte mulțumită de aspectul ei fizic.

19 dec. 2022, 15:15
Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească. Vedeta a scăpat de 7 kilograme: „Nu există nu se poate!”
Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească

Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească. La cei 47 de ani, prezentatoarea arată foarte bine şi are o siluetă armonioasă. Spune că a muncit pentru a avea talia de acum, iar un aliment la care nu ar renunţa pentru nimic, a ajutat-o să topească din kilogramele în plus.

Citește și: Andreea Marin, reţeta de clătite care nu îngraşă. Ai nevoie doar de câteva ingrediente: „Sunt foarte gustoase”

Alimentul care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească

„Zâna surprizelor” a înlocuit pâinea cu un aliment la care puțini se gândesc și acela este brânza. Dar nu orice fel de brânză, ci caş. Ea spune că mănâncă foarte des caș și că nu și-ar dori să renunțe niciodată la el, asta pentru că o ajută foarte mult.

Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor. Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme.  Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă.

Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…)

Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. 

Şi am pierdut şapte kilograme! Şi continui, nu mă las„, a spus Andreea Marin, potrivit Spectacola.ro.