Alimentul la care Loredana Groza a renunțat definitiv. Vedeta se laudă cu o dietă de campion care o ajută să se mențină în formă la 53 de ani: „Sunt ca Djikovic”

Pentru a se menține în formă la 53 de ani, Loredana Groza a fost nevoită să renunțe la un aliment extrem de popular, pe care foarte mulți români îl consumă.

26 aug. 2023, 08:21
Alimentul la care Loredana Groza a renunțat definitiv. Vedeta se laudă cu o dietă de campion care o ajută să se mențină în formă la 53 de ani: „Sunt ca Djikovic”
Loredana Groza a renunțat definitiv la acest aliment

Loredana Groza a renunțat la un aliment foarte popular, în încercarea de a avea un stil de viață cât mai sănătos. Vedeta se laudă cu o dietă de campion.

Cântăreața este într-o formă de invidiat, la 53 de ani, dar face sacrifcii mari pentru a arăta atât de bine. Are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă și are o dietă echilibrată. Face sport regulat și nu mănâcă gluten și știe că nu mai trebuie să facă excese, pentru a nu avea de suferit.

Citește și: Showbiz-ul românesc se cutremură în fața unui nou divorț! Loredana Groza aruncă bomba anului: „Mai bine singură decât prost însoțită, corect?”

„Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru.

Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a declarat Loredana Groza, pentru Unica.

Fiind mai tot timpul plecată, este nevoită să acorde o atenție deosebită regimului ei. Vedeta suține care pot dura și două ore, așa că are nevoie de energie pentru a le face față.

Citește și: Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani: „Ești exact ca o păpușă”. Artista a uimit fanii cu imaginile postate

„Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală.

Trebuie să își drămuiești  foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, a mai spus artista.