Showbiz-ul românesc se cutremură în fața unui nou divorț! Loredana Groza aruncă bomba anului: „Mai bine singură decât prost însoțită, corect?”

Noi detalii ies la iveală cu privire la divorțul dintre Loredana Groza și soțul ei. Vedeta a dezvăluit că este chiar o binecuvântare pentru o femeie să fie singură.

25 aug. 2023, 17:54
Showbiz-ul românesc se cutremură în fața unui nou divorț! Loredana Groza aruncă bomba anului: „Mai bine singură decât prost însoțită, corect?”
Showbiz-ul românesc se cutremură în fața unui nou divorț! Loredana Groza aruncă bomba anului: „Mai bine singură decât prost însoțită, corect?”

Loredana Groza și Andrei Boncea au ales să renunțe, de ceva vreme, la anii de căsnicie care i-au unit, fără a face însă vreodată vreo mențiune despre acest aspect personal. Artista renumită în muzica românească a fost întotdeauna discretă cu privire la detaliile din viața sa privată.

Citește și: Loredana Groza s-a transformat în Barbie, la 53 de ani: „Ești exact ca o păpușă”. Artista a uimit fanii cu imaginile postate

Loredana Groza și-a gestionat cu discreție viața sa privată, reușind să evite mereu să se lase afectată de zvonuri și speculații. Cu alte cuvinte, imaginea ei și performanțele artistice să nu au fost periclitate. În acest sens, ea poate fi considerată un model pentru celebritățile care, voluntar sau involuntar, au folosit aspecte intime în scopuri de promovare.

De ceva vreme se vorbește că Loredana Groza nu mai formează un cuplu cu soțul său, cu care are o fiică frumoasă numită Elena. Au circulat chiar și zvonuri că au divorțat în secret. Cu toate acestea, informația nu a fost niciodată confirmată oficial. Loredana are rezerve în a-și dezvălui viața personală în fața publicului. Prin urmare, este puțin probabil ca vedeta să abordeze subiectul în mod explicit.

Cu toate acestea, ea a făcut o declarație subtilă fără a se referi în mod direct la ea. Loredana Groza a surprins cu o dedicație complet neașteptată în timpul celei mai recente interpretări la o petrecere. Acest moment a avut loc pe platourile de filmare pentru seria „Camera 609”, în data de 22 august 2023, când artista a interpretat melodia „O fată singură în noapte”.

Prin această interpretare, artista a făcut o mărturisire surprinzătoare, care ar putea avea relevanță pentru viața sa amoroasă. Indiferent de adevăr, este clar că Loredana nu consideră o problemă ca o femeie să fie singură, considerând că s-ar putea considera binecuvântată, așa cum a subliniat în fața actorilor din distribuția serialului „Camera 609”.

În timpul evenimentului de la Izvorani, Loredana Groza și-a ținut atent publicul nu doar prin dansurile sale, ci și prin scurtele discursuri rostite între interpretări. Aceasta a dedicat piesa „O fată singură-n noapte” tuturor femeilor singure, completând cu câteva glume cu privire la medici, după o intervenție din rândurile audienței.

„Pentru că sunt multe fete singure…”, și-a început Loredana Groza discursul, după care a fost întreruptă: „Și doctori!”. „Și doctori singuri? Doctorii după ce fac o consultație nu mai sunt singuri.

Dar… Fete, domnișoare, doamne, să știți că nu e atât de grav să fii singură. Pe bune, chiar e foarte bine! Nu? Și Mai bine singură decât prost însoțită, corect? Despre asta e acest cântec! Deci nu este un cântec trist!”, a spus Loredana.

Despre subiectul divorțului a vorbit, însă, la un moment dat, Vasile Groza, tatăl artistei, pentru cancan.ro, confirmând că ea și Andrei ar fi separați. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează.

Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus, pentru sursa citată, părintele cântăreței.

Citește și: Loredana Groza, apariția senzuală care a pus pe jar internetul. Cum s-a afișat vedeta în vârstă de 52 de ani