Alimentul numărul 1 care te ajută să trăieşti mai mult

Vrei să trăieşti cât mai mult? Ok, apa vie din fântâna tinereţii poate nu exista, însă ai putea să beneficiezi puţin de efectele ei consumând un anumit aliment care trăieşte în apă.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 09:03
Alimentul numărul 1 care te ajută să trăieşti mai mult

Un nou studiu realizat de catre Harvard School of Public Health si Universitatea Washington a scos la iveala faptul ca persoanele mature care consuma peste traiesc mai mult decat cei care nu au in meniu acest aliment. Cercetatorii au analizat datele stranse in peste 10 ani ale nivelului de omega 3 din sangele a peste 2700 de adulti sanatosi. Niciunul dintre ei nu lua suplimente de ulei de peste, astfel incat tot Omega 3 provenea din dieta.

Rezultatele publicate in Annals of Internal Medicine au scos in evidenta importanta pestelui din dieta. Participantii cu cel mai ridicat nivel de omega 3 in sange traiesc in medie 2,2 ani mai mult decat cei cu un nivel mai scazut. Cei care consuma peste se bucura de un risc cu 27% mai scazut de a muri din orice cauza medicala si un risc cu 35% mai scazut de a dezvolta boli de inima.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...
Partenerii noștri