Alin Oprea, gata de nunta de sute de mii de euro cu Medana. Peste 20 de artiști vor cânta la marele eveniment din viața artistului, iar surprizele nu se opresc aici

Alin Oprea face nuntă de sute de mii de euro cu Medana. Petrecerea va avea loc chiar la sfârșitul săptămânii viitoare.

06 sept. 2023, 18:08
Alin Oprea, gata de nunta de sute de mii de euro cu Medana. Peste 20 de artiști vor cânta la marele eveniment din viața artistului, iar surprizele nu se opresc aici
Alin Oprea și Medana fac nuntă de sute de mii de euro

Alin Oprea și Medana sunt gata de nuntă! După ce a divorțat cu scandal de fosta soție, Larisa Uță, artistul a decis să revină pe linia de plutire și și-a regăsit liniștea la brațul Medanei, femeia despre care are numai cuvinte de laudă.

Nunta va avea loc săptămâna viitoare, iar atmosfera va fi întreținută de peste 20 de cântătreți extrem de populari. Alin de la Talisman ar scoate din buzunar aproximativ 100.000 de euro doar pentru artiștii care vor cânta în noaptea marelui eveniment, la care se adaugă și costurile pentru mâncare, decorațiuni și altele.

Citește și: Modul genial în care Alin Oprea i-a dat peste nas unui internaut cârcotaș, care l-a criticat că și-a dus soția pe Coasta de Azur. Artistul i-a închis gura cu o replică de milioane. ”Merită să o duc și pe lună”

Petrecerea va avea o prezentatoare foarte interesantă – Monica, fosta membră a trupei Angels. De invitați se va ocupa celebrul Axinte, care va intervenii cu glume printre melodiile cântate de artiști.

La nuntă vor cânta Doinița și Ionuț Dolănescu, Elvis și Mirela Năsturică, Maria Dragomiroiu, Mihai Napu Band, Corina Chiriac, Gheorghe Turda, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Angela Rusu, Vasilică Ceterașu, Daniela Gyorfi, Radu Pietreanu, Minodora, Julia Jianu și Cristi Dules.

Citește și: EXCLUSIV / Marele psihoterapeut Menis Yousry și soția Elena, mândri de fina lor Medana Oprea, care i-a emoționat profund cu ultima sa poezie. Puțini știu că ei sunt părinții spirituali ai lui Alin Oprea și ai soției sale

Alin Oprea și Medana sunt deja căsătoriți, în acte, dar nu au făcut până acum petrecerea pentru a-și sărbători iubirea. Cei doi au 500 de invitați și opt perechi de nași.

Artistul vorbea în urmă cu o lună despre relația cu partenera sa: „A fost real, asumat și fără grabă. Am simțit că e ceea ce îmi doresc cu adevărat. Am simțit că Medana este sufletul meu pereche. Această căsnicie mi-a adus liniștea și fericirea mult visate. Căsătoria cu Medana este un vis împlinit.

Dacă prima dată am avut nevoie de curaj acum, a doua oară, am avut nevoie de iubire. Este într-adevăr un pas foarte important în viața unui om. Am simțit că Medana este femeia alături de care îmi doresc să rămân până la finalul vieții mele”, a declarat acesta pentru fanatik.ro.