Alin Oprea, gest fabulos de ziua iubitei sale. Cum a reușit să o surprindă pe cea mai importantă femeie din viața sa. Mai rar vezi așa ceva în showbiz!

Este zi mare, astăzi, în viața lui Alin Oprea. Îndrăgitul artist își sărbătorește iubita, pe Medana, care împlinește o frumoasă vârstă. Și așa cum ne-a obișnuit, Alin Oprea s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar surpriza pregătită iubitei te lasă, de-a dreptul, fără cuvinte.

10 dec. 2021, 12:44
Alin Oprea, gest fabulos de ziua iubitei sale. Cum a reușit să o surprindă pe cea mai importantă femeie din viața sa. Mai rar vezi așa ceva în showbiz!

Alin Oprea este cel mai romantic bărbat

, iar asta nu o spunem noi, ci gesturile sale vorbesc de la sine. Îndrăgitul artist face ce face și reușește, de fiecare dată, să-și surprindă iubita în cele mai frumoase moduri.

Astăzi, pe 10 decembrie, Medana, iubita sa de nota 10, așa cum chiar el o descrie, împlinește o frumoasă vârstă, iar artistul și-a dorit ca sărbătoarea să fie marcată așa cum se cuvine.

Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri, Alin Oprea a început pregătirile cu câteva zile în urmă, nerăbdător fiind să-și surprindă iubita, fapt ce l-a îndeplinit cum nu s-a putut mai bine, așa cum chiar Medana a povestit, în exclusivitate, pentru Româniatv.net.

Deși ziua frumoasei sale iubite este abia astăzi, așa cum spuneam, Alin Oprea a decis că este momentul ca femeia vieții sale să-și primească darul ceva mai devreme. Astfel că miercuri, Medana a avut parte de o surpriză de proporții încă de la primele ore ale dimineții.

Primul care a vrut să-i arate cât de importantă este tânăra pentru el a fost chiar Darius, fiul Medanei. Acesta i-a făcut un cadou de suflet mamei sale, în semn de prețuire.

Surprizele nu s-au oprit aici, pentru că la doar câteva ore distanță, Alin Oprea i-a adus și el zâmbetul pe buze celei mai importante femei din viața sa.

”Ziua mea de naștere este azi, însă am început să primesc cadouri încă de miercuri. Primul cadou primit a fost de la fiul meu Darius, un ineluș micut și drăgălaș cu diamant, iar gestul lui m-a emoționat enorm. La doar câteva ore, tot miercuri, a venit cadoul de la Alin, care de o lună mă tot întreba ce îmi doresc. Cum nu i-am răspuns, m-am trezit cu o felicitare ambalată frumos într-o cutie de cadou, lăsată pe pat în dormitor. Când am văzut ce scria, dar mai ales inimioarele desenate pe felicitare, am fost indusă în eroare și am crezut că fiica mea Daria a scris mesajul. În felicitare însă, se afla o sumă considerabilă de bani, trecând astfel la “lucruri ceva mai serioase”, cadoul fiind evident de la Alin”, a declarat Medana pentru Româniatv.net.

Dar să nu credeți că surprizele s-au terminat, asta pentru că petrecerea a început la miezul nopții și continuă și astăzi, când se anunță o zi pe cinste în familia lui Alin și a Medanei. Darurile, bucuria și sărbătoarea continuă pentru tânăra care i-a furat inima iremediabil lui Alin Oprea, artistul care recent și-a aniversat și el ziua de naștere prin intermediul unui concert fabulos, susținut în fața fanilor săi, la Arad.

”Am mai primit și doua torturi delicioase, unul de la copii, altul de la Alin. Noaptea trecută, la orele 00, am fost sărbătorită acasă în familie, într-un ambient de poveste. Acum suntem în drum spre Arad, unde vom sărbători alături de prietenii noștri dragi. Am mai “întinerit” cu un an, mă simt o femeie matură din punct de vedere emoțional, iubită, răsfață dar mai ales împlinită și recunoscătoare pentru tot ceea ce viața mi-a dăruit de-a lungul anilor”, a declarat Medana.