Alin Oprea și iubita lui au împlinit 2 ani de relație. Primele declarații ale Medanei, despre surpriza primită din partea artistului / Exclusiv

Alin Oprea și iubita lui au împlinit 2 ani de relație. Alin Oprea este mai fericit ca niciodată. Chiar dacă a trecut prin momente delicate, după despărțirea de fosta soție, viața l-a recompensat cum nu s-a putut mai frumos. De doi ani, îndrăgitul artist trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Medana, o tânără superbă, care l-a învățat ce este cu adevărat fericirea.

10 mai 2021, 18:20

Alin Oprea și iubita lui au împlinit 2 ani de relație. Alin Oprea este mai fericit ca niciodată. Chiar dacă a trecut prin momente delicate, după despărțirea de fosta soție, viața l-a recompensat cum nu s-a putut mai frumos. De doi ani, îndrăgitul artist trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Medana, o tânără superbă, care l-a învățat ce este cu adevărat fericirea.

De altfel, chiar la începutul lunii mai, cei doi au sărbătorit doi ani de relație, iar lucrurile decurg cum nu se poate mai bine între ei. Medana și Alin Oprea se respectă, se susțin, se ajută și, cel mai important, se iubesc necondiționat. Dovadă sunt chiar cei doi ani de când își scriu povestea de dragoste.

Și pentru că aniversarea trebuia sărbătorită ca la carte, Alin Oprea și Medana, iubita sa, s-au surprins reciproc cu surprize care mai de care mai frumoase. Artistul și-a impresionat iubita cu, atenție, nu mai puțin de patru metri de trandafiri. Da, da, ați auzit bine, în timp ce Medana i-a făcut artistului două torturi din care nu a lipsit cel mai important ingredient – dragostea.

De altfel, Medana a oferit și declarații în exclusivitate pentru Româniatv.net despre felul în care ea și Alin Oprea au sărbătorit aniversarea celor doi ani de relație. Totodată, tânăra ne-a povestit și despre cât de norocoasă, fericită și împlinită este alături de îndrăgitul artist.

“La începutul lunii mai am împlinit doi ani de relație. Alin m-a lăsat fără cuvinte. Știam că îmi va face o surpriză, însă nu mă așteptam la un aranjament floral format din 4 metri de trandafiri și un tort superb cu cifra 2 cu mesajul “one love, one heart”, care însă până să ajungă acasă a fost “grav afectat”, din cauza faptului că Alin nu l-a transportat în condiții optime pentru că anterior nici nu mai făcuse așa ceva. A intrat în casă, mândru nevoie mare cu tortul și când a deschis cutia… surpriză! Tortul era deteriorat, iar el fără cuvinte, moment în care pe mine m-a apucat râsul. În altă etapă a vieții mele cred că în secunda doi aș fi spus asta:” nu ești în stare să aduci un tort!”, însă acum am zis atât: în momentul acesta pun și fac eu altul și l-am îmbrățișat și pupat cu mult drag, apreciind gestul care valorează mai mult decât perfecțiunea. Cred că e mult mai important să fie armonie în casă decât o “perfectiune mascată”. Astfel încât am făcut eu doua torturi, probabil nu cele mai reușite, însă delicioase si pregătite cu mult drag, încercând să remediez situația. Încă din mai 2019, de la prima întâlnire, am avut parte de momente cu adevărat speciale și cadouri reciproce.

Alături de Alin pot fi eu. În relația aceasta am readus la viață “copiii din noi”. Totul s-a schimbat subit din momentul în care ne-am întâlnit. Nu am crezut niciodată în iubiri eterne sau mari iubiri. Mă iritau de-a dreptul astfel de povesti și nici măcar nu le înțelegeam, eu fiind o femeie pragmatică. Și totuși…mi s-a întâmplat ceva extraordinar! Am ajuns să trăiesc și să am parte de o astfel de poveste, în care am crezut cu tărie încă din primul moment. Aveam convingerea că relația mea cu Alin, odată închegată va deveni una indestructibilă, ea fiind susținută chiar de preoți și apropiații noștri. Ne bucurăm unul de prezența celuilalt și deși au trecut deja doi ani, relația noastră a rămas intactă, lucru pe care sincer, mi-l doresc să rămână neschimbat mulți ani de acum înainte. Când ai convingerea că ești iubită totul se schimbă și vezi viața cu alți ochi. Eu la rândul meu sunt o romantică incurabilă. Cred că acesta a și fost punctul forte în relația cu Alin! Fericirea cere mult mai puțin decât ne putem imagina. Respectul, loialitatea și încrederea fac totul! Sunt o femeie norocoasă, dar mai ales iubită! De Dumnezeu în primul rând! După care de oameni, pentru că Dumnezeu lucrează mereu prin alți oameni. Doresc tuturor să aibă parte de bucurii și împliniri sufletești. Și să creadă că fiecare are undeva partenerul ideal pregătit”, ne-a spus Medana.

Medana, iubita lui Alin Oprea, declaraţii despre prima lor întâlnire!

Și să nu credeți că gesturile romantice au lipsit vreodată din relația lor, pentru că Alin Oprea și Medana și-au trăit iubirea din plin, încă de la prima întâlnire. De altfel, Medana ne-a povestit chiar cum a decurs totul când s-au văzut pentru prima oară.

‘’Prima noastră întâlnire din luna Mai 2019 a avut loc la Sibiu și Păltiniș, unde ne-am plimbat ca doi adolescenți de mână simțind că ne cunoașteam de o viață. Locațiile alese au fost de basm și încă de la prima întâlnire ne-am făcut codouri reciproce. El mie un lănțic drăguț sub forma unui rozar iar eu lui 3 cărți scrise de Neale Donald Walsch – Conversații cu Dumnezeu. Și Puterea Ta Interioară, scrisă de Ursula Sandner, carte care mie și lui Alin ne-a schimbat complet viziunea despre ceea ce înseamnă o relație. Tot ce am trăit la prima întâlnire știam că va avea continuitate, că va dura și nu va putea fi distrus de factori externi, pentru că a fost ceva mult prea puternic.’’, a declarat Medana.

Ei bine, și dacă Alin Oprea și Medana au sărbătorit cum nu s-a putut mai frumos aniversarea celor doi ani, să știți că la fel au decurs lucrurile și la aniversarea primului an de iubire. Iubita artistului ne-a oferit detalii și declarații, în exclusivitate, și despre surpriza de care a avut parte în urmă cu un an.

’’Aniversarea relației din luna mai 2020 a fost foarte așteptată de către amândoi. Am avut parte de multe provocări cărora le-am și făcut față cu brio. Cadoul lui Alin a fost un concediu de vis în Bali și Singapore, la doua dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. Știam că dacă reușim să trecem prin “proba de foc”, peste acel an mai delicat, nimic nu se mai poate schimba și așa a și fost’’, a spus Medana, în exclusivitate, pentru Româniatv.net.