Exclusiv. Alin Oprea, un romantic incurabil. Cum și-a surprins iubita, de Ziua Copilului. ”O fericire care nu poate fi descrisă”

Alin Oprea este, cu siguranță, unul dintre cei mai romantici bărbați din showbiz, iar norocoasa este una singură – Medana, iubita lui, femeia care i-a schimbat viața total. L-a învățat, din nou, ce este fericirea, dar și cât de puternică este iubirea, atunci când ai partenerul perfect alături.

02 iun. 2021, 14:53

Alin Oprea este cu siguranță unul dintre cei mai romantici bărbați din showbiz, iar norocoasa este una singură – Medana, iubita lui, femeia care i-a schimbat viața total. L-a învățat, din nou, ce este fericirea, dar și cât de puternică este iubirea, atunci când ai partenerul perfect alături.

Alin Oprea și Medana reușesc să facă specială orice zi din viața lor și știu cum să se bucure unul de celălalt. În plus, pe 1 iunie, îndrăgitul artist și frumoasa lui iubită au decis să-și amintească cum nu se poate mai bine de copilărie, astfel că au sărbătorit Ziua Copilului în cel mai frumos fel.

Ei bine, și dacă mai sus vă spuneam că artistul este un romantic incurabil, aflați că iubita sa a fost întâmpinată cu daruri încă de la prima oră a dimineții. Alin Oprea i-a făcut cadou Medanei un urs de pluș imens. Asta nu a fost tot, însă, pentru că surprizele pentru iubita sa au tot venit pe durata întregii zile.

Și pentru că surpriza a fost una fără egal, Medana a făcut și primele declarații pentru Româniatv.net, în care ne-a povestit despre felul în care Alin Oprea a reușit să o surprindă.

”Nu există bucurie mai mare decât cea venită pe neașteptate. Exact asta mi s-a întâmplat mie în dimineața de 1 Iunie, când am fost trezită cu un urs imens lângă pat și un lănțic drăguț gravat cu numele meu. Brusc am avut viziunea copilăriei și o stare de fericire care nu poate fi descrisă în cuvinte. Când uiți să mai fii copil automat se pierde și inocența, dar, din fericire, atât eu cât și Alin încă ne putem bucura din plin de ea. Cred cu tărie că fiecare dintre noi avem copilul interior bine ascuns, însă el iese la suprafață și se manifesta doar în funcție de ceea ce îți inspiră partenerul pe care îl ai alături”, a spus Medana pentru Româniatv.net.

Totodată, Medana, frumoasa iubită a lui Alin Oprea, ne-a povestit că deși surprizele au fost fără egal și au bucurat-o nespus, darul cel mai de preț îl reprezintă iubirea pe care o primește clipă de clipă din partea artistului.

”La prânz am ieșit la o plimbare în parc și la o terasă superbă, după care am mers la un film, sărbătorind astfel poate chiar mai bine decât în copilărie acestă zi memorabilă. Și, totuși, cadoul cel mai mare de până acum este Alin și această relație atât de frumoasă care ne face viața plină de culoare”, ne-a declarat Medana.