Alin Oprea nu mai are nici bani de mâncare, după ce fosta soţie i-a blocat conturile: „Am ajuns ca un boschetar”

Alin Oprea trece prin clipe foarte grele, după ce s-a despărţit de soţia sa. Pe lângă faptul că cei doi copii nu mai ţin legătura cu el, artistul se confruntă şi cu probleme financiare. Larisa, cea care i-a fost soţie aproximativ 22 de ani, i-a blocat conturile, iar cântăreţul abia mai face rost de bani de mâncare.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 07:59
Alin Oprea nu mai are nici bani de mâncare, după ce fosta soţie i-a blocat conturile: „Am ajuns ca un boschetar”

Toate conturile sunt blocate și eu sunt scos de la împuternicit, acolo unde erau bani. Nu m-am așteptat niciodată că cineva, soția, susținută de copii, să facă așa ceva. Nu suntem dușmani. Sigur, toate lucrurile acestea nu vor rămâne așa, deși eu acum sunt păgubit.

Stăteam într-o seară la restaurant, după ce am plecat de acasă, și mă gândeam dacă mai am bani și de felul doi. Sigur, m-am descurcat, am plecat într-un turneu la mare, unde se câștigă puțin, dar se câștigă. Am stat toată vara la un hotel all inclusive, unde am și cântat. Dar e foarte frustrant, ca la un moment dat, să ajungi din ce ai fost, ca un boschetar. E strigător la cer!, a spus Alin Oprea în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Citeşte şi Talisman cu ghinion: Războiul dintre Alin Oprea şi Tavi Colen continuă

 „Soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi. Un neamţ a şi divorţat pentru ea”

Membrul trupei Talisman îşi acuză fosta soţie de infidelitate, în mai multe rânduri, cu diferiţi bărbaţi. Artistul face dezvăluiri cutremurătoare despre toată perioada în care a fost nevoit să tacă şi să suporte tot ce făcea Larisa.

”O perioadă de peste 5 ani telefoanele societății a cărui administrator eram și care avea ca obiect de activitate organizarea unor evenimete cultural artistice publice, au fost monitorizate de către instituții abilitate ale statului (ascultări telefonice, interceptări de mesaje, înregistrări ambientale etc). Motivul invocat a fost cercetarea unor instituții publice vizând anumite personalități politice. Două dintre telefoanele societății erau în folosința mea și a soției în toată această perioadă.

La finalizarea cercetărilor și după casarea tuturor dosarelor în cauză, am fost contactat de către un reprezentant care răspundea de arhiva digitală stocată în serverele instituției, informându-mă că pot consulta în termen de doua săptămâni toate elementele audio, video și text, care ne vizau pe amandoi.

Am acceptat invitația din pură curiozitate, însă în momentul în care am fost pus față în față cu adevarul gol-goluț, am avut parte de șocul vieții mele: infidelitățile femeii care îmi jurase credință. Cea pe care eu o credeam cea mai loială, devotată și familistă convinsă, era doar o mască ireală. Am conștientizat cu stupoare și o profundă dezamăgire că realitatea mea era total diferită față de a ei. În momentele în care eu mă confruntam cu unele dintre cele mai grave și apăsătoare probleme, soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați”.”, a declarat Alin Oprea pentru Click!.