Alin Oprea rupe tăcerea după divorţ: „Soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi. Un neamţ a şi divorţat pentru ea”

Alin Oprea rupe tăcerea şi decide să spune motivele reale care au dus  la despărţirea de Larisa, mama copiilor săi şi femeia care i-a fost soţie timp de douăzeci şi doi de ani. Deşi iniţial au stabilit să se despartă la notar, pe cale amiabilă, după majoratul fiicei lor, din luna august, mai apoi şi-au dat întâlnire la tribunal, având de împărțit și bunuri. 

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 05:55
Alin Oprea rupe tăcerea după divorţ: „Soţia mea îşi găsea consolarea în braţele altor bărbaţi. Un neamţ a şi divorţat pentru ea”

Membrul trupei Talisman îşi acuză fosta soţie de infidelitate, în mai multe rânduri, cu diferiţi bărbaţi. Artistul face dezvăluiri cutremurătoare despre toată perioada în care a fost nevoit să tacă şi să suporte tot ce făcea Larisa.

”O perioadă de peste 5 ani telefoanele societății a cărui administrator eram și care avea ca obiect de activitate organizarea unor evenimete cultural artistice publice, au fost monitorizate de către instituții abilitate ale statului (ascultări telefonice, interceptări de mesaje, înregistrări ambientale etc). Motivul invocat a fost cercetarea unor instituții publice vizând anumite personalități politice. Două dintre telefoanele societății erau în folosința mea și a soției în toată această perioadă.

La finalizarea cercetărilor și după casarea tuturor dosarelor în cauză, am fost contactat de către un reprezentant care răspundea de arhiva digitală stocată în serverele instituției, informându-mă că pot consulta în termen de doua săptămâni toate elementele audio, video și text, care ne vizau pe amandoi.

Am acceptat invitația din pură curiozitate, însă în momentul în care am fost pus față în față cu adevarul gol-goluț, am avut parte de șocul vieții mele: infidelitățile femeii care îmi jurase credință. Cea pe care eu o credeam cea mai loială, devotată și familistă convinsă, era doar o mască ireală. Am conștientizat cu stupoare și o profundă dezamăgire că realitatea mea era total diferită față de a ei. În momentele în care eu mă confruntam cu unele dintre cele mai grave și apăsătoare probleme, soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați”.”, a declarat Alin Oprea pentru Click!.

Citeşte şi Talisman cu ghinion: Războiul dintre Alin Oprea şi Tavi Colen continuă

Larisa a cerut divorțul în trecut, dar fiul lor s-a opus. ”În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea.

Lucru pe care la rândul ei și ea și-l propusese să-l facă, însă fiul nostru a determinat-o să renunțe, izbucnind în hohote de plâns. La acel moment am și primit o citație de divorț, însă printr-o diversiune subtilă în care a implicat și un post de televiziune, a făcut în așa fel încât totul să pară doar o farsă

Un alt moment delicat a fost în anul 2014 atunci când eu eram împreună cu formația Talisman în organizarea unui turneu caritabil de peste 5 luni, cu scopul adunării de fonduri pentru salvarea vieții și redarea vederii micuțului Mihăiță. La polul opus, soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o noua relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni tv.

Există și alte infidelități însă mă limitez la acestea două, considerându-le pe celelalte doar niște aventuri. C-au fost două c-au fost nouă, de-atunci nu mai e ca nouă. Fac și eu haz de necaz acum însă realitatea este că nu am putut să trec peste toate infidelitățile ei, acesta fiind de fapt motivul real al divorțului.”, a mai adăugat artistul.