Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta. Câte perechi de nași vor avea: „Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea”

Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta. Cei doi au spus DA la starea civilă, la finalul anului trecut, iar acum urmează să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. De eveniment, se va ocupa în totalitate artistul.

21 feb. 2023, 16:59
Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta. Câte perechi de nași vor avea: „Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea”
Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta

Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta. Bruneta e foarte nerăbdătoare și abia așteaptă evenimentul, a precizat că soțul ei se ocupă în totalitate de ceea ce înseamnă nunta, însă are și ea o sarcină, mai precis se ocupă de ținutele pe care le vor purta. Însă, sunt gata de anul trecut.

Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta

În ceea ce privește nașii, Alin Oprea și Medana vor fi opt perechi la număr, nume cunoscute în România și care le-au fost alături cuplului în toți acești ani de relație. ”Da, urmează și nunta mult visată. Eu nu am mai fost mireasă, nu am avut niciodată o cununie religioasă, urmează anul acesta (…)

De organizarea nunții se va ocupa Alin în totalitate. Eu îmi doresc să fiu invitat la nunta mea. Singura mea preocupare vreau să fie ținutele, care deja există încă din vara trecută. Cât despre cununia religioasă, ea va fi cu multă emoție și cu nașii noștri dragi alături de noi. Avem 8 perechi de nași, (cifra infinitului) talentați, iubiți și apreciați de foarte mulți oameni”, a spus Medana, pentru Spynews.ro.

Citește și: Alin Oprea rupe tăcerea despre amantlâcul fostei sale soţii: „Din păcate, așa a înțeles să răsplătească încrederea mea”

Medana și Alin, nași de cununie pentru prima dată

Cei doi tineri proaspăt căsătoriți au fost nași de cununie pentru prima dată. Medana și Alin i-au cununat pe unii dintre cei mai buni prieteni ai lor. Nelu Nicoară zis “Englezu”, artist renumit în Cluj, și-a unit destinul cu cel al partenerei sale, iar pentru cel mai important pas din viața lui i-a ales drept părinți spirituali pe îndrăgitul artist și pe soția lui. Alături de ei a mai fost încă un cuplu de nași, marele boxer al Clujului, Miki Paizs, împreună cu soția sa.

În acest weekend am avut bucuria să fim părinți spirituali pentru prima dată, în calitate de soț și soție. A fost un eveniment foarte frumos, cu multă bucurie și emoție. Am avut alături oameni dragi nouă cu care am petrecut pe cinste. Eu și Alin am dansat și ne-am bucurat împreună cu nuntașii de acest eveniment atât de frumos. Finii noștri Nelu și Ramona au transmis tuturor din emoția și fericirea lor. Iar noi, alături de ceilalți nași, familia Aliz și Miki Paizs, am fost onorați să le fim alături în cea mai importantă zi din viața lor”, a declarat Medana, exclusiv pentru RomâniaTV.net.