Alin Oprea, studio de videochat. Noi detalii ies la iveală în plin proces de divorţ

Noi detalii ies la iveală despre Alin şi Larisa Oprea, care sunt în plin proces de divorţ. Artistul a descoperit că un apartament pe care îl avea în chirie, era transformat complet într-un studio de videochat, iar soţia lui era la curent cu acest lucru.

02 dec. 2020, 22:00
Alin Oprea, studio de videochat. Noi detalii ies la iveală în plin proces de divorţ
Alin Oprea, studio de videochat

Alin Oprea, studio de videochat. Se pare că dezvăluirile suprinzătoare din relația artistului cu soţia lui continuă să apară.

În urmă cu 12 ani, fostul membru de la Talisman a avut parte de un şoc. Din cauza unei avarii de la coloana de apă, produsă în unul dintre apartamentele deținute de cei doi soți, Alin Oprea a fost contactat de administratorul blocului. El s-a deplasat de urgență la locuința din zona Carol şi  a fost şocat de ce a găsit acolo.

Citeşte şi: Alin Oprea nu mai are nici bani de mâncare, după ce fosta soţie i-a blocat conturile: „Am ajuns ca un boschetar”

Artistul ar fi descoperit că locuința respectivă, pe care el și soția lui o închiriaseră, aproape că se transformase într-un studio de videochat.

Alin Oprea, studio de videochat

Larisa Oprea ar fi fost la curent cu situația, ba chiar ar fi închiriat cu bună știință apartamentul persoanelor care doreau să-și desfășoare activitatea de videochat.

Alin a fost sunat de administratorul blocului că s-a inundat unul dintre apartamente. Alin a venit de urgență și a descoperit că în locuință exista toată logistica pentru un studio de videochat.

Ar fi picat cerul pe el când a descoperit studioul. Alin a fost informat de vecinii din bloc despre cele ce se petreceau în apartament și, mai mult decât atât, aceștia i-au spus că Larisa trecea foarte des pe acolo, semn că știa ce se petrece în apartament”, a precizat un apropiat pentru Cancan.ro.

Citeşte şi: Alin Oprea a izbucnit în lacrimi, după ce fiica sa l-a făcut praf, în direct. Nici nu îi mai spune „tată”: „Să-ţi fie ruşine!”


loading...