Alin Oprea, surpriză colosală pentru iubita sa, de Valentine’s Day. Medana a avut parte de un cadou ca în filme. ”M-a trezit și m-a rugat să fac bagajele că plecam la drum”

Alin Oprea i-a făcut o surpriză de senzație iubitei sale, Medana, de Valentine's Day. Artistul a pregătit totul ca la carte, iar weekendul ce tocmai a trecut a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai frumoase din viața lor.

14 feb. 2022, 12:51
Alin Oprea, surpriză colosală pentru iubita sa, de Valentine’s Day. Medana a avut parte de un cadou ca în filme. ”M-a trezit și m-a rugat să fac bagajele că plecam la drum”

Alin Oprea și Medana

formează fără doar și poate unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz. Tineri, frumoși, cu poftă de viață, cei doi își trăiesc iubirea în fiecare zi la cote maxime. În plus, se respectă și fac orice pentru a păstra mereu flacăra dragostei aprinsă.

Așa s-a întâmplat și acum, de Valentine’s Day, când simpaticul artist a vrut să-și surprindă iubita în cel mai inedit fel. Și chiar a reușit, pentru că surpriza pe care i-a făcut-o a fost de-a dreptul colosală.

Medana, frumoasa sa iubită, a povestit în exclusivitate pentru Româniatv.net cum a decurs totul și cât de fericită a făcut-o artistul weekendul ce tocmai a trecut.

”Am avut parte de un weekend spectaculos, plin de liniște și frumusețe. Alin mi-a făcut o surpriză de proporții fară să bănuiesc ceva, deși eu pregătisem la rândul meu o surpiză pentru luni. Vineri seara, am stat linsitiți acasă și am vizionat un film, iar el a comandat pizza, astfel încât să nu suspectez faptul că a doua zi va urma să plecăm undeva. Sâmbătă dimineața m-a trezit și m-a rugat să fac bagajele că plecam la drum cu căței cu tot. Nu a vrut să îmi spună unde, dorindu-și să mă surprindă, ca de fiecare dată. A și reușit, de altfel, pentru că locația aleasă a fost una de vis, la o pensiune superbă la Colibița, unde te deconectezi total și trăiești cu intensitate fiecare moment petrecut acolo. Peisajele pitorești și preparatele delicioase ne-au încântat simțurile”, ne-a declarat iubita lui Alin Oprea.

Alin Oprea și Medana trăiesc o adevărată poveste de iubire, iar frumoasa tânără spune că îi este cum nu se poate mai recunoscătoare Divinității pentru că i-a dat șansa să-l cunoască pe Alin, un bărbat galant, bun, care știe să o facă întotdeauna să se simtă cea mai fericită. În plus, suprizele nu se termină aici, pentru că în curând cei doi îndrăgostiți urmează să plece în Spania.

”Noi nu avem nevoie de o zi specială pentru a sărbători dragostea. Facem asta cu bucurie în fiecare zi. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru surpriza oferită, dar mai ales pentru faptul că am parte de un bărbat romantic care mă răsfață mereu. Așteaptăm cu nerăbdare să plecăm în Spania, unde Alin va avea o serie de concerte, ne vom revedea cu prieteni dragi și vom petrece pe cinste. Azi, de Ziua Îndrăgostiților, le dorim tuturor o viață trăită în armonie, respect și iubire. Dragostea nu are vârstă. Tot ceea ce nu s-a întâmplat într-o viață se poate întâmpla într-o clipă”, a declarat Medana, în exclusivitate, pentru Româniatv.net.