Alin Popa, campion la concursurile de tras camioane, a murit înecat

După trei zile de căutări, trupul neînsufleţit a lui Alin Popa, campion la concursurile de tras camioane, a fost găsit în apele lacului din Satu Mare în care s-a înecat, după ce a căzut de pe un ski-jet. Sportivul era căsătorit şi împreună cu soţia sa aşteptau un copil. Când a aflat că soţul ei a murit, femeia a pierdut sarcina.

RomaniaTV.net
03 sept. 2012, 12:28
Alin Popa, campion la concursurile de tras camioane, a murit înecat

Sportivul de 34 de ani s-a relaxat sâmbătă la o balastieră din localitatea Apa, judeţul Satu Mare. Prietenii spun că tânărul se plimba cu sky-jet-ul pe lac, la un moment dat a căzut şi a strigat după ajutor. Nimeni nu a sărit să-l salveze pentru că au crezut că este o glumă. Abia după câteva minute au chemat pompierii. Au urmat trei zile de căutări.

Scafandrii spun că intervenţia a fost este extrem de dificilă deoarece în unele locuri, apa este adâncă de peste zece metri.

Potrivit medicilor, Alin Popa n-ar fi trebuit să practice sporturi extreme, asta după ce anul trecut a suferit un accident care i-a produs o ruptură în zona călcâiului.

Alin Popa era un cunoscut participant la concursurile de tip “Strongest Man”. Spotivul de 1,85 metri înălţime şi 140 de kilograme, lucra ca bodyguard şi era pasionat de culturism şi box.