Alin Popa, patronul Edy Spedition, condus de sute de oameni pe ultimul drum VIDEO

Peste 1.500 de persoane au venit sâmbătă să-şi ia rămas bun şi să-l conducă pe Alin Popa, patronul Edy Spedition, pe ultimul drum. Prietenii, familia, dar şi sute de angajaţi ai celei mai mari firme de transport marfă din ţară au fost la înmormântarea milionarului, ce a avut loc în localitatea natală Brad, din judeţul Hunedoara. Alin Popa a murit în urmă cu trei zile după ce a intrat într-un TIR pe un drum din judeţul Timiş.

RomaniaTV.net
02 iun. 2012, 07:34
Alin Popa, patronul Edy Spedition, condus de sute de oameni pe ultimul drum VIDEO

UPDATE 16.30. Alin Popa a fost îngropat în cimitirul aflat în curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului, în cripta familiei, alături de mama sa.

UPDATE 16.00. Cortegiul funerar a ajuns la cimitirul bisericii Adormirea Maicii Domnului. Sicriul cu trupul neînsufleţit al milionarului Alin Popa va fi coborât în mormânt după ce preoţii vor oficia o ultimă slujbă religioasă.

UPDATE 15.00. Peste o mie de oameni au participat la slujba de înmormântare a lui Alin Popa, care a avut loc la casa din localitatea natală Brad. Oamenii au întâmpinat sicriul cu trupul neînsufleţit cu aplauze. Sicriul a fost pus pe platforma unui autotren, un TIR care aparţine firmei pe care a fondat-o în urmă cu 2 decenii, iar cei aproape o mie de oameni vor însoţi cortegiul funerar spre cimitirul bisericii Adormirea Maicii Domnului. A fost un moment extrem de emoţionant. Oameni simpli din Brad care abia l-au cunoscut sau au auzit numai despre el au plâns ştiind că Alin Popa a fost un om bun, care i-a ajutat pe toţi şi care a murit tragic.

UPDATE ora 13.00: Slujba de înmormântare a început. În faţa casei părinteşti a lui Alin Popa este o fanfară, iar slujba se ţine în casă. Slujba este oficiată de 12 preoţi. Sute de oameni sunt prezenţi la înmormântare. Zona este survolată de opt avioane de mici dimensiuni, particulare care aparţin prietenilor lui Alin Popa. Acesta a fost pasionat de zboruri şi maşini. Slujba de înmormântare va dura aproximativ o oră jumătate, după care cortegiul funerar se va îndrepta spre cimitirul bisericii Adormirea Maicii Domnului, acolo unde Alin Popa va fi îngropat în cripta familiei, alături de mama sa decedată în urmă cu mai mulţi ani.

La casa părintească a lui Alin Popa, unde trupul neînsufleţit a fost depus de joi, au venit apropiaţi, rude, colegi, angajaţi sau oameni din Brad care l-au cunoscut sau doar au auzit vorbindu-se despre el.

Cu toţii au doar lucruri bune de spus despre Alin Popa. În urmă cu două decenii, acesta a început de la zero o afacere care s-a transformat în cea mai mare firmă de transport rutier de marfă din România. A dat de lucru la peste 1.500 de oameni, iar cei din Brad povestesc cum i-a ajutat pe toţi cei care i-au solicitat ajutorul. Un om extrem de harnic, sufletist, un om pe care acum îl regretă toată lumea.

Bărbatul şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Timiş. Autoturismul de lux în care se afla a intrat frontal într-un autotren, iar Alin Popa, în vârstă de 41 de ani, a decedat pe loc. Era căsătorit şi avea un băiat, iar printre pasiunile sale erau călătoriile, zborurile, dar şi maşinile.

Înmormântarea va avea loc la ora 13.00 la cimitirul bisericii Adormirea Maicii Domnului, din Brad.