Alin Trăşculescu a intrat în campanie. Alegătorii sunt REVOLTAŢI: „E ceva incredibil!”

Deşi există o propunere de arestare pe numele său, fostul deputat Alin Trăşculescu şi-a început campania electorală. Trăşculescu şi-a lipit primele afişe în acest week-end, însă alegătorii din colegiul în care candidează dezaprobă intrarea acestuia în cursă în condiţiile în care este anchetat.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 11:20
Alin Trăşculescu a intrat în campanie. Alegătorii sunt REVOLTAŢI: „E ceva incredibil!”

Alin Trăşculescu candidează pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 5 Mărăşeşti, Vrancea.

Fostul deputat şi-a lipit afişele pe spaţiul electoral al ARD. Asta, pentru că în momentul în care şi-a depus candidatura, făcea parte din Alianţa România Dreaptă, însă pe afişele sale nu apare sigla niciunui partid.

„Neavând alt spaţiu de afişaj, probabil că l-a folosit pe cel destinat Alianţei România Dreaptă. Acesta este motivul pentru care consider că şi-a lipit afişele acolo, dar aţi observat şi dumneavoastră că nu au sigla formaţiunii politice ARD. Are un staff de campanie separat de al nostru”, a declarat Gabriel Postolache, preşedinte interimar PDL Vrancea.

Alegătorii au păreri împărţite despre candidatura fostului parlamentar, însă cei mai mulţi se pronunţă împotrivă.

E ceva incredibil. Numai în România se poate întâmpla. Nu l-aş vota. Dacă e anchetat înseamnă că e ceva la mijloc şi nu poţi să ai încredere în asemenea persoane„, spune un alegător.

Îl urmează pe taică-su în şmecherii. Foarte urât. S-a murdărit prea mult. Nu sunt de acord că vrea să candideze din nou„, susţin revoltaţi alţi alegători.