Alina Ceușan a semnat cu Pro TV. Ce emisiune va prezenta una dintre cele mai celebre influencerițe din România

Alina Ceușan a semnat cu Pro TV. Blondina este extrem de populară în online, însă nu a avut treabă cu televiziunea, singura colaborare a fost cu Antena 1, când a participat la Asia Express, împreună cu prietena ei, Carmen Grebenișan.

21 aug. 2023, 23:21
Alina Ceușan a semnat cu Pro TV. Ce emisiune va prezenta una dintre cele mai celebre influencerițe din România
Alina Ceușan a semnat cu Pro TV

Alina Ceușan a semnat cu Pro TV. Love Island,originalul – cel mai cunoscut format produs de ITV, aduce față-n față 5 băieți și 5 fete gata să descopere iubirea adevărată și să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor. Reality show-ul prezentat de influenceriță debutează în curând, și va fi în fiecare zi, de luni până vineri, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

Citește și: Câți bani câștigă lunar Alina Ceușan. Influencerița a luat prin surprindere pe toată lumea

Alina Ceușan a semnat cu Pro TV

Am ținut acest secret față de voi o vreme, dar acum a sosit momentul: Sunt încântată să vă anunț că voi fi gazda voastră la @loveislandro  în această toamnă. Primul sezon al emisiunii originale care a uimit lumea va fi o provocare pentru noi toți, iar eu sunt mândră să fac parte din acest proiect uriaș care celebrează cuplurile și dragostea care le aduce împreună. Îmbarcați-vă în această călătorie alături de noi în această toamnă pe @voyo.ro și @protv_romania. Ne vedem acolo. Tenerife, venim!”, a scris Alina Ceușan pe Instagram.

Love Island România – show-ul fenomen care a aprins imaginația a milioane de telespectatori din toate colțurile lumii ajunge în curând pe VOYO și PRO TV. Mai multe persoane singure vor trăi cea mai intensă aventură a vieții lor în formatul de televiziune care a făcut istorie în toată lumea. Iată 7 lucruri pe care nu le știai despre Love Island!

1. Succes internațional. Love Island este un format de televiziune care a cucerit milioane de telespectatori din peste 25 de țări – Australia, Marea Britanie, Grecia, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Germania sau SUA sunt doar câteva dintre teritoriile unde acest show a făcut istorie.

2. Concurenții vin să descopere dragostea adevărată. Show-ul se bazează pe intenția mai multor persoane singure care vin în show pentru a trăi o experiență de neuitat și pentru a-și găsi jumătatea perfectă.

3. Trăiesc într-o vilă de lux. Concurenții vor locui 24 de ore din 24 într-o vilă de lux, dintr-o locație exotică, vor fi urmăriți pas cu pas în mijlocul celor mai sexy alegeri, nu vor avea contact cu exteriorul și nici cu cei de acasă.

4. Nu au voie să fie singuri pe insulă. Încă din primele ore petrecute în Love Island România, fetele și băieții vor decide alături de cine formează un cuplu. Concurenții nu au voie să fie singuri în show, iar dacă din vreun motiv o persoană nu formează o pereche, riscă să părăsească vila.

5. Aplicația Love Island România. Pe toată perioada show-ului, telespectatorii vor putea lua decizii pentru cuplurile din emisiune printr-o aplicație unică în România. Cum vor arăta provocările celor de acasă, dar și sistemul de votare a cuplului favorit, o să descoperim în curând.

6. 30 de cupluri și 7 copii. În urma participării la acest show s-au format aproape 30 de cupluri care au rămas împreună până-n prezent, 6 dintre ele și-au oficializat legal relația, iar 7 copii s-au născut în urma iubirii descoperite pe insulă.

7. Mii de români s-au înscris la casting. În România, la doar câteva zile de la anunțarea acestui format, mii de tineri și-au arătat interesul pentru a trăi experiența de neuitat Love Island.