Câți bani câștigă lunar Alina Ceușan. Influencerița a luat prin surprindere pe toată lumea

Câți bani câștigă lunar Alina Ceușan. Blondina este una dintre cele mai apreciate și urmărite influecerițe din România, fiind printre primele apărute în online. Abia acum, Alina a recunoscut câți bani face din online.

21 mart. 2023, 19:54
Câți bani câștigă lunar Alina Ceușan. Influencerița a luat prin surprindere pe toată lumea
Câți bani câștigă lunar Alina Ceușan

Câți bani câștigă lunar Alina Ceușan. Vedeta a muncit ani la rând pentru a face performanță și pentru a se face remarcată. În prezent, are o comunitate numeroasă de fani, iar asta o plasează în topul celor mai bune influencere din România.

Câți bani câștigă lunar Alina Ceușan

Alina Ceușan este una dintre veteranele Instagramului, dar și una dintre cele mai bine plătite figuri din online. Fanii de acasă au reacționat foarte bine la materialele sale și, drept dovadă, comunitatea ei crește pe zi ce trece. Până acum, blondina a bifat campanii cu brand-uri de renume, iar asta înseamnă un singur lucru, bani mulți în conturi.

Recent, Alina Ceușan a recunoscut că are luni în care depășește suma de 20.000 de euro. Iar asta doar din activitatea din online. La toate astea, se adaugă și business-urile ei care sunt și ele foarte profitabile, are un site online care se ocupă cu comercializarea hainelor și un brand de costume de baie.

Citește și: Alina Ceuşan se mută din România. Vedeta caută o locuinţă cu 5 dormitoare: „Chiar m-ar ajuta o recomandare”

Alina Ceușan arunca bomba despre noua sarcină

Alina Ceușan se poate considera pe deplin fericită și asta pentru că lucrurile merg foarte bine atât în plan profesional, cât și sentimental. Influencerița are un băiețel pe care îl iubește foarte mult, însă în viitor iși mai dorește o surioară sau un frățior pentru cel mic.

Aceasta este de părere că că este foarte important să mai ai o soră sau un frate, lucru pe care și-l dorește și pentru băiețelul său, Rock. Acest lucru se datorează faptului că și ea a avut la rândul ei o soră care o ajută și îi este alături la nevoie.

Da, ne gândim, noi v-am spus de foarte multe ori, în super multe interviuri că ne dorim 2, chiar 3 cu siguranță și vă anunțăm când va fi momentul. Am și eu o soră la rândul meu, la fel așa și soțul meu, Raul, un frate și cred că e foarte important să crești cu frați și surori, pentru că sunt cumva îngerii tăi păzitori în lume, singurii oameni pe care te poți baza într-adevăr la nevoie. Sora mea, cel puțin, a demonstrat asta de-a lungul timpului. Pentru mine este foarte important ca Rock măcar un frate sau o soră să aibă. După aia, mai departe, mai vedem”, a declarat influencerița  pentru Antena Stars.