Alina Chivulescu, apariţie rară alături de băiatul ei. Cum arată fiul vitreg al lui Dan Chişu

Alina Chivulescu este una dintre cele mai îndrăgite actriţe, însă şi foarte discretă. Cel puţin cu viaţa personală. Vedeta iubeşte foarte mult actoria, fapt pentru care îşi dedică şi acum mare parte din timp, însă inima ei bate şi pentru băiatul său, Michael.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 13:00

Cei doi apar destul de rar împreună, recent tânărul şi-a însoţit recent mama la premiera filmului „Miami Bici”. Alături de ea, dar şi de tatăl vitreg, Dan Chişu, s-au simţit foarte bine la eveniment.

Michael Cuptor a trecut deja de vârsta de 18 de ani, iar mama lui este extrem de mândră de el. Actriţa s-a despărţit de tatăl lui, de Mihai Cuptor, pe când el avea numai doi ani. 

 

M-am despărţit de soţul meu când Mika avea 2 ani. Acum are 18! Aşa mi s-a părut natural să fac şi am stat acasă cu copilul destul de mult timp, trei ani. Cred că, dacă se întâmplă să-ţi dea Dumnezeu un copil, e cea mai frumoasă întâmplare. Dacă nu-l ai, nu-i nimic, vin alte întâmplări. Prezenţa unui copil o privesc ca pe un dar, ca pe o binecuvântare, niciodată ca pe un sacrificiu, pentru că, în fond, să ai grijă de cineva în viaţa asta mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri.

Citeşte şi: Alina Chivulescu, filmată în timp ce face amor. Cine este partenerul FOTO

E frumos să vezi copilul tău cum creşte, cum devine el însuşi. Eu cred că trebuie făcuţi devreme. Acum mă panichez la o răceală de-a sa mult mai mult decât înainte. Noi doi am crescut, practic, împreună. Eu am încercat să fiu cu Mika exact ceea ce mi-aş fi dorit eu să facă un părinte cu mine. I-am lăsat, de când a putut să se pronunţe şi să-şi manifeste gândul, liber-arbitrul.

I-am spus că singurele lucruri care nu se negociază sunt medicamentele şi şcoala. Un copil este puterea aia pe care ţi-o dă Dumnezeu şi cu care poţi să spui „aş putea face orice”.

Mi se pare un dar pe care n-are cum să ţi-l conteste nimeni. Eu m-am despărţit de soţul meu când Mika avea 2 ani, dar tatăl său a fost tot timpul prezent în viaţa băiatului. Au o relaţie foarte mişto, şi acum sunt atât de fericită de relaţia asta a lor pentru că mi se par doi bărbaţi frumoşi. Mi-e drag să-i văd împreună şi seamănă foarte tare. Are şi de la mine câte ceva, dar seamănă cu tatăl său mai mult. Am avut şansa unei relaţii civilizate, chiar dacă a fost un divorţ”, a declarat actriţa pentru Taifasuri. 

Michael a studiat economia

Michael nu a urmat-o pe mama sa în carieră, a preferat să facă economie. „Am încercat să-l las să fie el însuşi. Are şi un discurs frumos, vorbeşte bine. Va face economie, ca taică-său. Are şi spirit practic. Ei doi seamănă bine. Este important să încerce să facă ceva, pe propriile sale forţe”, spunea actriţa.