SCANDALOS! Ce a păţit ALINA DUMITRU, singura CAMPIOANĂ OLIMPICĂ a României la JUDO

Alina Dumitru, campioana olimpica la judo, a fost tratata cu o indiferenta de nedescris de reprezentantii federatiei romane de specialitate la Campionatul European de Judo-Juniori, competitie organizata la Sala Polivalenta.

23 sept. 2014, 15:57
SCANDALOS! Ce a păţit ALINA DUMITRU, singura CAMPIOANĂ OLIMPICĂ a României la JUDO

Alina Dumitru nu a fost invitatala tribuna oficiala si nici sa inmaneze vreo medalie, astfel ca a urmarit concursul din tribune, alaturi de sotul ei.

„Nu imi vine sa cred ca se intampla acest lucru aici, la noi in tara. Parca nici n-as exista pentru aceasta federatie. Nici Andreea Chitu sau Corina Caprioriu nu au fost invitate.

In schimb, federatia foloseste imaginea noastra peste tot. Multi dintre copii au venit sa practice acest sport dupa ce eu am castigat medalia de aur la Olimpiada, dupa succesele obtinute de Andreea Chitu sau de Corina Caprioriu.

Nici nu vreau sa mai comentez pentru ca imi fac mai mult rau. Singurul om care a stiut tot timpul sa ma aprecieze si care a facut enorm pentru mine, o persoana careia nu stiu daca as putea sa-i multumesc vreodata, este Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo. Un om de mare caracter. Un om care stie ce inseamna valoarea si munca sportivilor.

In Romania insa, pare ca noi nu avem loc. Ma gandesc sa parasesc acest sport si sa raman doar in armata”, a declarat Alina Dumitru pentru WOWbiz.ro.

Alina Dumitru este angajata la CSA Steaua, unde antreneaza o grupa de copii.