Alina Eremia a slăbit spectaculos după ce a renunţat la câteva alimente: „Le mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă”

Ca orice tânără, şi Alina Eremia a fost tentată să ţină cure de slăbire, chiar dacă kilogramele nu i-au dat niciodată mari bătăi de cap. A renunţat, însă, atunci când a văzut că se îngraşă la loc după ce reia alimentaţia obişnuită, aşa că a decis să facă o schimbare permanentă în alimentaţie.

21 mai 2022, 10:54

Alina Eremia a slăbit uşor renunţând la câteva alimente. Pentru că rezultatele obţinute în urma dietelor nu au fost de durată, artista a decis să aducă o serie de modificări alimentaţiei, astfel încât a renunţat să mai consume prăjeli sau fast-food. Nici dulciurile nu se regăsesc prea des în meniurile ie. Evită pe cât se poate zahărul, iar deserturile le consumă doar pe bază de îndulcitori.

Alina Eremia a slăbit 12 kg cu o dietă simplă

Cu această dietă, actrița din Pariu cu viața a reușit să scape de nu mai puțin de 12 kg, surplus pe care-l avea atunci când juca în celebrul serial care a făcut furori în rândul adolescenților.

Citeste si Alina Eremia a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar. „El este bărbatul care m-a ajutat să mă iubesc pe mine însămi”

‘Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv”, a spus Alina Eremia pentru Avantaje.ro.

De asemenea, sportul ocupă un loc important în viaţa vedetei. Deseori postează pe rețele sociale imagini de la sala de fitness.

Citeste si Alexandra Stan a avut două tentative de suicid: „Am încercat să-mi iau viaţa. Nu găseam niciun motiv să trăiesc”