Alina Eremia a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar. „El este bărbatul care m-a ajutat să mă iubesc pe mine însămi”

Alina Eremia a vorbit în cadrul podcastului lui Mihai Morar despre fricile cu care s-a confruntat de-a lungul carierei, dar și despre bărbatul care a ajutat-o să se accepte în ciuda defectelor.
Ruxandra Rădulescu
05 nov. 2021, 10:06
Alina Eremia a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar.

Alina Eremia a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre frica de eșec, care a urmărit-o toată viața, în ciuda faptului că a fost premianta clasei.

Vedeta a mai mărturisit că a avut o perioada când îi era teamă de părerea celor din jur și acționa într-o manieră care o limita atât în viața personală, cât și cea profesională.

Artista a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre provocarea cea mai grea a vieții ei și anume capacitatea de a se accepta în ciuda defectelor.

Lecția iubirii de sine și-a însușit-o datorită relației cu Edi, partenerul său de viață. Cel lângă care simte că are libertatea deplină să fie ea însăși, fix așa cum e. Cel lângă care s-a redescoperit și a învățat să fie „mai puternică și asumată”. Cel datorită căruia astăzi „riscă în mod conștient”.

Alina Eremia a plâns într-o emisiune în direct. Motivul incredibil care a emoționat-o pe artistă. Nu s-a așteptat niciun moment

„Mi- fost atât de frică de eșec, toată viața mi-a fost frică să eșuez, nu voiam să rămân în memoria colectivă că eu sunt proastă. Da, eram premianta clasei. Este momentul în care părerile celorlalți îți dictează foarte mult din acțiuni, tu faci ceva pentru că ști că așa nu o să primești un reproș sau o părere negativă, dar nu mai trăiești de fapt. Nu mai e viața ta, este viața altora care-ți spun cum e bine. Edi m-a ajutat foarte mult în acest aspect, să încep să mă iubesc. Prin iubirea pe care mi-a acordat-o mie m-a ajutat și cum să mă iubesc cumva. De o lună de zile sunt foarte emotivă, mi-am promis că nu o să plâng”, a mărturisit Alina Eremia.

Alina Eremia avea 11 ani când a reprezentat România la Eurovision Junior, concurs unde s-a clasat pe locul al V-lea. În acel moment și-a dorit mai mult ca oricând să-și facă țara mândră de ea, să aducă Eurovisionul în România. Rezultatul pe care l-a obținut, însă, a dezamăgit-o. La vremea respectivă, l-a simțit ca pe una dintre cele mai mari dezamăgiri din copilărie.

„Mi-am dat seama că nu m-am bucurat niciodată de lucrurile frumoase din viața mea. Sunt o perfecționistă, consider că este o boală.”, a mai adăugat artista.

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid. Fratele artistei a făcut declaraţii: „Amândoi suntem izolaţi”

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid. La început de săptămână, artista a anunțat că a fost testată pozitiv cu coronavirus.

”Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal.

Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de 2 săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iar virusul”, a anunţat cântăreaţa pe reţelele de socializare.

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid

Într-o intervenție prin Skype, fratele vedetei, Mircea, la rândul său diagnosticat cu Covid-19, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a Alinei. Mircea a anunțat că ambii sunt izolaț, dar se simt bine având în vedere că nu au făcut o formă gravă a bolii.

„M-am autoizolat imediat ce am simțit că mă ia răceala. Trebuie să menționez că atât eu, cât și sora mea Alina suntem bine. Nu am luat COVID-ul din aceleași părți. Suntem bine și suntem izolați fiecare la casa lui.

Alina Eremia, bolnavă de Covid-19: „Am fost predispusă să iau virusul”

Pe mine răul m-a luat undeva pe miercuri seară, ulterior lucrurile s-au mai înrăutățit puțin. Imediat am făcut și testul.

Când am văzut lucrurile confirmate, m-am speriat puțin, dar totul e în regulă. ca simptome pot să spun că am avut niște frisoane, temperatură. Aproape toate simptomele pe care orice bolnav de COVID le are”, a spus Mircea Eremia, la Antena Stars.

 

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!