Alina Eremia a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar. „El este bărbatul care m-a ajutat să mă iubesc pe mine însămi”

Alina Eremia a vorbit în cadrul podcastului lui Mihai Morar despre fricile cu care s-a confruntat de-a lungul carierei, dar și despre bărbatul care a ajutat-o să se accepte în ciuda defectelor.

05 nov. 2021, 10:06
Alina Eremia a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Mihai Morar. „El este bărbatul care m-a ajutat să mă iubesc pe mine însămi”

Alina Eremia a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre frica de eșec, care a urmărit-o toată viața, în ciuda faptului că a fost premianta clasei.

Vedeta a mai mărturisit că a avut o perioada când îi era teamă de părerea celor din jur și acționa într-o manieră care o limita atât în viața personală, cât și cea profesională.

Artista a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre provocarea cea mai grea a vieții ei și anume capacitatea de a se accepta în ciuda defectelor.

Lecția iubirii de sine și-a însușit-o datorită relației cu Edi, partenerul său de viață. Cel lângă care simte că are libertatea deplină să fie ea însăși, fix așa cum e. Cel lângă care s-a redescoperit și a învățat să fie „mai puternică și asumată”. Cel datorită căruia astăzi „riscă în mod conștient”.

Alina Eremia a plâns într-o emisiune în direct. Motivul incredibil care a emoționat-o pe artistă. Nu s-a așteptat niciun moment

„Mi- fost atât de frică de eșec, toată viața mi-a fost frică să eșuez, nu voiam să rămân în memoria colectivă că eu sunt proastă. Da, eram premianta clasei. Este momentul în care părerile celorlalți îți dictează foarte mult din acțiuni, tu faci ceva pentru că ști că așa nu o să primești un reproș sau o părere negativă, dar nu mai trăiești de fapt. Nu mai e viața ta, este viața altora care-ți spun cum e bine. Edi m-a ajutat foarte mult în acest aspect, să încep să mă iubesc. Prin iubirea pe care mi-a acordat-o mie m-a ajutat și cum să mă iubesc cumva. De o lună de zile sunt foarte emotivă, mi-am promis că nu o să plâng”, a mărturisit Alina Eremia.

Alina Eremia avea 11 ani când a reprezentat România la Eurovision Junior, concurs unde s-a clasat pe locul al V-lea. În acel moment și-a dorit mai mult ca oricând să-și facă țara mândră de ea, să aducă Eurovisionul în România. Rezultatul pe care l-a obținut, însă, a dezamăgit-o. La vremea respectivă, l-a simțit ca pe una dintre cele mai mari dezamăgiri din copilărie.

„Mi-am dat seama că nu m-am bucurat niciodată de lucrurile frumoase din viața mea. Sunt o perfecționistă, consider că este o boală.”, a mai adăugat artista.

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid. Fratele artistei a făcut declaraţii: „Amândoi suntem izolaţi”

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid. La început de săptămână, artista a anunțat că a fost testată pozitiv cu coronavirus.

”Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal.

Aveam o bronșită care îmi dădea bătai de cap de 2 săptămâni, așa ca pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iar virusul”, a anunţat cântăreaţa pe reţelele de socializare.

Cum se simte Alina Eremia după ce a fost infectată cu Covid

Într-o intervenție prin Skype, fratele vedetei, Mircea, la rândul său diagnosticat cu Covid-19, a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a Alinei. Mircea a anunțat că ambii sunt izolaț, dar se simt bine având în vedere că nu au făcut o formă gravă a bolii.

„M-am autoizolat imediat ce am simțit că mă ia răceala. Trebuie să menționez că atât eu, cât și sora mea Alina suntem bine. Nu am luat COVID-ul din aceleași părți. Suntem bine și suntem izolați fiecare la casa lui.

Alina Eremia, bolnavă de Covid-19: „Am fost predispusă să iau virusul”

Pe mine răul m-a luat undeva pe miercuri seară, ulterior lucrurile s-au mai înrăutățit puțin. Imediat am făcut și testul.

Când am văzut lucrurile confirmate, m-am speriat puțin, dar totul e în regulă. ca simptome pot să spun că am avut niște frisoane, temperatură. Aproape toate simptomele pe care orice bolnav de COVID le are”, a spus Mircea Eremia, la Antena Stars.