Alina Eremia, de urgenţă pe mâna medicilor. Cu ce probleme se confruntă artista: „Durerea e nasoală”

Alina Eremia a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor. Artista are o comunitate numeroasă pe reţelele de socializare, acolo unde îi ţine la curent pe fani cu toate activităţile şi proiectele sale. Vedeta împărtăşeşte şi lucrurile mai puţin frumoase din viaţa ei.

13 feb. 2023, 10:42
Alina Eremia, de urgenţă pe mâna medicilor. Cu ce probleme se confruntă artista: „Durerea e nasoală”
Alina Eremia, de urgenţă pe mâna medicilor

Alina Eremia, de urgenţă pe mâna medicilor. În urmă cu câteva zile, cântăreaţa a mărturisit că se confruntă cu probleme și a ajuns la stomatolog, după ce molarul de minte i-a creat dureri insuportabile, iar medicul nu a putut să îi facă extracția.

Alina Eremia, de urgenţă pe mâna medicilor

Cântăreaţa a mărturisit că durerea de dinți nu poate fi comparată cu nimic și era insuportabilă, motiv pentru care apelat la medicul stomatolog pentru a rezolva cât mai repede această problemă şi îi sfătuieşte şi pe prietenii virtuali să facă acelaşi lucru.

Citeşte şi: Alina Eremia a apărut cu ochiul vânăt. Ce s-a întâmplat cu artista: „Sper că nu e adevărat”

Situația escalada cu molarul, durerea era nasoală, așa că azi de dimineață am sunat-o pe Elvira (n.r. medic stomatolog) și m-am rugat să am noroc să pot să facă extracția azi, că nu mai rezistam un minut. S-a întâmplat! Am scăpat!

Durerea de dinți nu poate fi comparată cu nimic. E insuportabilă, mai ales când e vorba de molarul de minte, care, ce credeți? Mă jenează în ultimul hal. Eu mă bucur că mi-a venit mintea la cap (n.r. zâmbește), dar de ce trebuie să doară…?

Încerc să ignor, dar e foarte greu să ignor. Am fost acum la stomatolog și momentan, nu pot să fac extracția, pentru că nu se extrage la cald, adică când pulsează, dar în curând, va trebui să fac acest lucru”, a scris Alina Eremia pe contul ei personal de Instagram.