Alina Gologan, CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2019, a dezvăluit ce va face cu premiul de 50.000 de euro

CÂȘTIGĂTOR MASTERCHEF 2019. Alina Gologan și Cezar Marin au rămas în MAREA FINALĂ ”Masterchef” de la PRO TV. În marea finală, a intrat și Ionuţ Mărieş, dar nu a ajuns să se lupte în ultima bătălie pentru marele premiu de 50.000 de euro și titlul de MasterChef România 2019. Marele câștigător al emisiunii culinare ”Masterchef” de la PRO TV este ALINA. Alina este vlogger de lifestyle și a spus că, dacă va câștiga marele premiu, probabil va investi în aparatură mai bună pentru ceea ce face.

14 nov. 2019, 21:36

Alina Gologan, vlogger și influencer, a câștigat show-ul culinar “MasterChef”, de la PRO TV, și a plecat acasă cu premiul cel mare, de 50.000 de euro, după ce i-a învins în finală pe Ionuț Mărieș și pe Cezar Marin – victimă a incendiului din Colectiv. În primul interviu de după câștigarea concursului, Alina a dezvăluit în Libertatea ce va face cu cei 50.000 de euro.

CASTIGATOR MASTERCHEF 2019. Alina Gologan a câştigat marele premiu de la Masterchef

Ce vrei să faci cu banii de la MasterChef?

– Nu visez la haine de brand sau genți de mii de euro, mi-ar plăcea, mai degrabă, să pot să am grijă de familia mea, să îi răsfăț și să îi ajut. Vreau să trăiesc decent, liniștită, fără prea multe griji și cu siguranță voi investi banii într-un business.

– Care dintre concurenții de la MasterChef te-a enervat cel mai tare? Și de ce? Raluca Podea? Diana? Dar dintre băieți?

Din fericire, am un caracter destul de solid și oricât au încercat unii, nu au reușit să mă enerveze atât de tare încât să scoată ce e mai rău din mine. Oricum, cu 90% dintre ei m-am înțeles bine și n-am avut niciun fel de conflict major, niciodată. La “MasterChef” am venit să gătesc și să mă duelez “în farfurie”, nu să mă cert la televizor.

– Povestește-ne ceva ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat, ce nu s-a văzut la TV. – Pot să vă spun un singur lucru: absolut toți oamenii pe care i-ați văzut la TV sunt exact la fel și în realitate. Trageți voi concluziile cel mai bine.

Citeşte întreaga ştire: aici