CASTIGATOR MASTERCHEF 2019. Alina Gologan a câştigat marele premiu de la Masterchef

CASTIGATOR MASTERCHEF 2019. Sezonul acesta Masterchef este filmat în avans, așa că scenele care sunt difuzate acum la TV au fost pregătite cu săptămâni înainte. Jurații se pare că au desemnat chiar și marele câștigător al acestei ediții, bucătarul care a plecat acasă cu cecul de 50.000 de euro.

14 nov. 2019, 20:25
CASTIGATOR MASTERCHEF 2019. Alina Gologan a câştigat marele premiu de la Masterchef

CÂȘTIGĂTOR MASTERCHEF 2019. Alina Gologan și Cezar Marin au rămas în MAREA FINALĂ ”Masterchef” de la PRO TV. În marea finală, a intrat și Ionuţ Mărieş, dar nu a ajuns să se lupte în ultima bătălie pentru marele premiu de 50.000 de euro și titlul de MasterChef România 2019. 

Marele câștigător al emisiunii culinare ”Masterchef” de la PRO TV este ALINA. 

Alina este vlogger de lifestyle și a spus că, dacă va câștiga marele premiu, probabil va investi în aparatură mai bună pentru ceea ce face. 

Raluca Pastramă, Diana, și alți concurenți au luptat aprig pentru marele premiu, cu toate armele pe care le-au avut în dotare. Jurații nu s-au lăsat păcăliți și cel mai bun dintre concurenți a luat totul!

Conform Cancan, Alina Gologan a fost desemnată câștigătoarea Masterchef 2019. După ce Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran au degustat preparatele celor doi finaliști, marele premiu de 50.000 de euro a mers către concurenta tatuată, care se pare că i-a impresionat pe toți cu abilitățile de bucătar. 

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, replici tăioase la Masterchef: „Am alergie când o aud cum vorbește’

Invitați în platoul de la Masterchef, Brigitte Pastramă și Florin Pastramă i-au pus la treabă pe concurenți, au vrut să guste cele mai alese preparate. În emisiune, fosta iubită a afaceristului a refuzat să le gătească celor doi, ba chiar revalele au avut replici tăioase una la adresa celeilalte.

„Bine v-am găsit! Sunt atât de fericită că astăzi ne aflăm aici și avem onoarea ca să gătiți pentru noi și pentru invitații noștri. În momentul în care am auzit că voi veți găti pentru noi, ne-am simțit fericiți. Chiar vrem să vedem cât de inventivi sunteți. Eu sunt cu peștele, el este cu vita’, a spus Brigitte Pastramă.

Raluca a spus că le va pune otravă în mâncare celor doi. „Verde de Paris îți pun, direct. Le pun otravă în mâncare. Ah, ce ipocrită poți să fii!’, comentat fosta iubită a lui Florin Pastramă.

După ce Diana Ungureanu a părăsit competiția la finalul semifinalei de miercuri seară, Alina, Cezar și Ionuț se pregătesc de cele mai dificile probe de până acum, sub privirile și încurajările concurenților din acest sezon care vor reveni la balconul MasterChef pentru o ultimă seară!  

Semifinala MasterChef a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.6 puncte de rating și 25.7% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut cifre de două ori mai mici: 2.7 puncte de rating și 10.4% share.

 

În prima probă, cei trei concurenți vor îmbina rețetele clasice cu originalitatea și vor pregăti câte un preparat care să-i convingă pe jurați că merită să ajungă la lupta finală în doi!

Cei care vor avansa vor trebui să gătească astfel încât să se ridice la înălțimea așteptărilor celor trei jurați: Chef Silviu Chelaru, Chef Joseph Hadad și expertul în vinuri, Cosmin Tudoran.

De la ora 22:00, pe PRO TV, în cadrul marii finale, vom afla cine va reuși să câștige încrederea juraților și să fie desemnat MasterChef România 2019, obținând marele premiu de 50.000 de euro!