Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu

Alina Gorghiu și-a șters de pe pagina de Facebook postarea în care condamna agresiunile la are au fost supuși un activist de mediu și doi jurnaliști, în timp ce filmau un documentar.

17 sept. 2021, 22:20
Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu

Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor. „Acum 30 de minute pe pagina Alinei Gorghiu era stirea cu jurnalisti batuti in padure si cerea autoritatilor sa isi faca treaba. (Imi pare rau ca nu am facut screenshot) si spunea ca nu asa ar trebui sa facem tocmai in ziua in care UE cere protectie sporita jurnalistilor.

Acum dintr-un motiv sau altul a disparut si a fost inlocuit cu o postare despre o plangere penala pentru aia de la AUR care cica l-au agresat pe Roman.

Ce se poate intelege din asta? Gheorghe Flutur este in echipa castigoare, keep that in mind. Voi ce credeti?”, a scris un utilizator Reddit Romania.

Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu

Postarea chiar nu mai e, în schimb sunt o mulțime de comentarii lăsate.

„Ce ne spui despre taierile ilegale de padure, facute de familia ta in 2020??…pentru asta nu luati masuri in privinta taierilor ilegale, sunteti in aceeasi gasca…mi-e o mare scarba cand te aud de interesul cetateanului!!!….”

„Despre taierile ilegale ale padurilor, despre agresiunile mafiei asupra activistilor de mediu si asupra reporterilor si cameramanilor nu va intereseaza ? Ati auzit ? Sau va faceti ca ploua ?”

Citește și: Imagini uluitoare în Suceava! O trecere de pietoni se termină într-un zid. Viceprimarul oraşului: „Când se lucrează noaptea, Doreii își fac de cap. Au făcut această lucrare în bătaie de joc”
De altfel, a reacționat Ramona Chiriac, șefa Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Aceasta a susținut că autoritățile române trebuie să ia toate măsurile necesare pentru protejarea libertății presei: „Este inadmisibil să fii atacat în timp ce îți faci meseria”.

Citește și: Activistul de mediu Tiberiu Boșutar, declaraţii şocante după ce a fost bătut într-o pădure din Suceava: „Le-a spus polițiștilor că data viitoare mă leagă de mașină și mă trage până rămâne doar piciorul”