Imagini uluitoare în Suceava! O trecere de pietoni se termină într-un zid. Viceprimarul oraşului: „Când se lucrează noaptea, Doreii își fac de cap. Au făcut această lucrare în bătaie de joc”

Situaţie neobişnuită în Suceava, unde o trecere de pietoni se termină într-un zid. Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului, susţine că s-a ajuns la această situaţie din cauza constructorului care a marcat trecerea pe configuraţia veche.

07 iun. 2021, 17:04

O trecere de pietoni se termină într-un zid în municipiul Suceava. Problema a fost semnalată pe Facebook de viceprimarul oraşului, Lucian Harșovschi.

„Când se lucrează noaptea, «Doreii» își fac de cap. Anul trecut modernizam ceea ce înseamnă pietonal în jurul Casei Cărții, iar prin modificările făcute, trecerea de pietoni trebuia mutată, întrucât, pe noua configurație a pietonalului se oprește într-un zid. Lucrările s-au terminat în iarnă, iar condițiile meteo nu au mai permis să fie aplicat un nou marcaj rutier. Întâmplător sau nu, «Doreii» care lucrează la marcaje rutiere au marcat trecerea de pietoni pe configurația veche, oprindu-se în zid”, a scris Lucian Harșovschi, pe Facebook.

Citeşte şi: Cazul Hexi Pharma revine. Dezinfectanţi diluaţi şi fără substanţa activă, pe piaţa din România. Ce spune ministrul Sănătăţii

O trecere de pietoni se termină într-un zid. Viceprimarul Lucian Harșovschi: „Nu accept astfel de neatenții”

Viceprimarul Sucevei susţine faptul că această lucrare a fost făcută „în bătaie de joc”, iar care au făcut-o „nu au gândit puțin vor suporta consecințele”.

„Pe lângă faptul că lucrările nu vor fi decontate, vor fi nevoiți să le refacă așa cum trebuie și sunt sigur că pe viitor vor fi mult mai atenți, în cazul în care vor mai lucra cu Primăria Suceava! De asemenea, cei din cadrul primăriei responsabili de aceste lucrări vor da notă explicativă pentru cele întâmplate. Sunt multe de făcut în acest oraș și cred că cei care au lucrări cu primăria trebuie să fie responsabilizați și sancționați când nu își fac treaba cum trebuie!”, a mai transmis viceprimarul Sucevei.

Citeşte şi: Prefectul Capitalei, Alin Stoica, va lua marți o decizie privind instituirea stării de alertă în Sectorul 1, în scandalul gunoaielor