Alina Laufer, dezvăluiri despre Jorge la 12 ani de la despărțire: „Ești pesimist, supărat pe viață, normal că nu există loc în viața ta de iubire”

Alina Laufer nu s-a ferit să vorbească despre mariajul cu Jorge, chiar și după 12 ani de la separare. În prezent, blondina este împreună cu afaceristul Ilan Laufer și este mama a doi copilași.

28 ian. 2024, 18:23
Alina Laufer, dezvăluiri despre Jorge la 12 ani de la despărțire: „Ești pesimist, supărat pe viață, normal că nu există loc în viața ta de iubire”
Alina Laufer, dezvăluiri despre Jorge la 12 ani de la despărțire: „Ești pesimist, supărat pe viață, normal că nu există loc în viața ta de iubire”

Alina Laufer și Jorge au trăit o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți timp de 5 ani. În anul 2012, cei doi au decis să pună punct căsniciei și să meargă pe drumuri separate, ambii trecând atunci printr-o perioadă extrem de delicată, mai ales că la mijloc era și fiica pe care o au împreună, Karina, care în prezent a ajuns la vârsta adolescenței.

Citește și: Alina Laufer a rămas cu sechele după accidentul în care a fost implicată familia sa. „Trebuie neapărat să mă duc la spital”

Alina Laufer, dezvăluiri despre Jorge la 12 ani de la despărțire

La 12 ani de la despărțire, Alina Laufer a fost foarte sinceră și și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi, făcând o serie de dezvăluiri neștiute despre divorțul de Jorge. Deși mulți s-ar fi gândit că după separarea lor, Alina a încetat să mai creadă în povești de dragoste, în realitate, la puțin timp după despărțire, ea și-a deschis sufletul către o nouă relație.

Eu zic că nu poți să nu îi dai o șansă iubirii atunci când ești un anumit tip de persoană! Mie îmi place să iubesc, iubesc viața, îmi iubesc familia, soțul, copiii și ceea ce fac! Contează ce gen de persoană ești! Dacă ești mai pesimist sau supărat pe viață, atunci este normal că nu există loc în viața ta de iubire! Niciuna, nu am avut! (n.r. frici) În general nu sunt speriată! Din contră, am considerat că am de unde să învăț, adică din greșelile trecutului, să nu le mai repet în viitor! Am considerat că a doua oară o să fie și mai bine! Sunt foarte încrezătoare, niciodată nu văd jumătatea goală a paharului!”, a declarat Alina Laufer, pentru Ego.ro.

Alina Laufer are o căsnicie fericită alături de Ilan Laufer, precizând că experiențele negative din trecut i-au folosit în mariajul cu actualul partener.

Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură, eram tânără, aveam un copil mic și îmi doream să am o familie! Nu m-am văzut o mamă singură niciodată. Nu sunt acest gen! Le admir pe femeile care pot să facă lucrul acesta, dar depinde de persoană. În niciun caz nu mi-a fost frică să mai intru într-o nouă relație. Mi se pare că orice eșec în viață este menit să te învețe ceva! Atunci, te consideri mai înțelept după și chiar așa a fost! M-am maturizat foarte mult după divorț, am privit lucrurile altfel! Mi-a folosit totul în căsnicia care a urmat!(…) m avut norocul să îl cunosc pe Ilan imediat. Atunci, am simțit că este o persoană potrivită și că pot să îmi construiesc o familie alături de el! Normal că dacă aș fi simțit ceva la adresa copilului, nu aș fi luat decizia de a ne căsători! A fost o decizie luată cu tot sufletul și pot să spun că nu m-aș vedea mai împlinită și mai fericită decât sunt acum!”, a mai spus Alina Laufer.

Citește și: Jorge, prins de soţia lui în timp ce o înşela: „Relația noastră a fost foarte zbuciumată”