Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier: „L-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge. A fost șocant!”

Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier. Sâmbăta trecută, Ilan Laufer, soția și gemenii lor au trecut prin clipe groaznice. În urma impactului, întreaga familie  ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. 

04 sept. 2023, 22:28
Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier: „L-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge. A fost șocant!”
Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier

Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier, care s-a produs pe Bulevardul Carol I din Câmpina, unde șoferul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea casei sale și nu a acordat prioritate de trecere. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus de politician.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 40 de ani, precum și a pasagerei dreapta-față, în vârstă de 42 de ani și a doi minori, care se aflau pe bancheta din spate, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a anunțat IPJ Prahova.

Citește și: Alina Laufer, mărturisiri despre problemele de sănătate ale gemenilor: „A suferit mult, a fost intubat, a urlat încontinuu”

Alina Laufer, primele declarații după accidentul rutier

Vedeta spune că a avut norocul de a nu se pierde cu firea în acele momente și că grija sa cea mai mare erau cei doi copii și soțul, grav rănit. Momentul cel mai greu a fost când și-a văzut unul dintre copii cu fața plină de sânge.

Nu știu cum am depășit momentele alea. Slavă Domnului că nu mă pierd foarte tare în clipe de criză, și atunci am putut să fiu alături de copii. Eu m-am lovit mai puțin decât Ilan și încă din ambulanță am refuzat investigațiile, pentru că trebuia să stea cineva cu copiii. Ilan s-a dus să-și facă radiografii, ecografii. Știm că are sternul fisurat și câteva coaste.

Mai mult că sigur și eu, dar nu am avut în momentul ăla cum să mă examinez mai mult. Am și ceva vânătăi pe corp de la impact, de la centură, de la bord. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat doar cu atât, nu pot să descriu în cuvinte cât de tare ne-am speriat.

A fost șocant, pot să rezum la un singur cuvânt, șocant. Ne-am speriat foarte tare, noroc că Ilan are reflexe bune. Noi nu aveam oricum viteză, dar a apucat să încetinească și mai mult. Momentul cel mai traumatizant a fost când l-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge. Avea și năsucul spart și  o rană la frunte”, a mărturisit Alina Laufer pentru Fanatik.ro.