Alina Pușcaș a postat fotografia care i-a lăsat cu gura căscată pe fani. „Iar gravidă”

Alina Pușcaș i-a luat prin surprindere pe internauți în ultima sa postare. Mulți s-au întrebat dacă cumva așteaptă încă un copil.

31 ian. 2024, 20:31
Alina Pușcaș a postat fotografia care i-a lăsat cu gura căscată pe fani. „Iar gravidă”

Alina Pușcaș e printre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. A reușit să atragă toate privirile de când a apărut prima dată în lumina reflectoarelor. Din acel moment și până acum a pus bazele unei cariere de succes și a reușit să le câștige simpatia fanilor.

În plus, Alina Pușcaș are succes și pe plan personal. Are o frumoasă poveste de dragoste cu Mihai Stoenescu, alături de care are trei copii care zilnic le fac viața mai frumoasă.

Citește și Alexandra Stan a prins peștișorul de aur! Cine este mogulul care s-a îndrăgostit lulea de artistă

Recent, Alina Pușcaș a surprins pe toată lumea. Vedeta s-a fotografiat cu mâna pe burtică, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva e însărcinată și urmează să aducă pe lume al patrulea copil.

Alina Pușcaș nu a dat de înțeles până acum că așteaptă un copil, dar rămâne de văzut dacă familie ei se va mări cu încă un membru.

„Zâmbește în fiecare zi, indiferent de ce urmează”, a scris Alina Pușcaș în dreptul fotografiei care i-a pus pe urmăritorii săi pe jar.

Comentariile urmăritorilor au curs pe bandă rulantă.

„Iar gravidă”, „Foarte frumoasă, mâna o ții așa să se vadă manichiura sau să ne transmiți ceva?”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Citește și Mihai Onilă ține post negru timp de 40 de zile! Cum reușește fostul solist al trupei Axxa: ”Sunt sub îngrijire energetică”