Alina Puşcaş, declaraţii emoţionante despre SARCINĂ: „Îmi este foarte frică de o naştere naturală”

Alina Puşcaş nu crede nici acum că tot ce i se întâmplă este real. După ce anul trecut a fost unul tumultos, iată că prezentatoarea "Te cunosc de undeva" este în culmea fericirii şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi strângă în braţe copilul. Într-un jurnal dedicat ştirilor mondene, Alina Puşcaş a vorbit despre sentimentele pe care le trăieşte, dar şi despre gândurile negre pe care le are, referitoare la naştere.

RomaniaTV.net
06 apr. 2015, 09:27
Alina Puşcaş, declaraţii emoţionante despre SARCINĂ: „Îmi este foarte frică de o naştere naturală”

Fiindcă Alina Puşcaş nu se aştepta să fie însărcinată, deoarece nu avea niciun simptom care să o pună pe gânduri, vedeta TV a hotărât să îşi facă trei teste de sarcină într-o singură zi. Mai mult decât atât, după ce toate testele i-au dat vestea cea mare, prezentatoarea a decis să îşi facă şi câteva programări medicale, pentru a fi întru totul sigură de acest lucru.

Alina Puşcaş este însărcinată. Cine este tatăl copilului

Invitată să vorbească despre acest subiect într-o emisiune tabloid, Alina Puşcaş nu doar că a vorbit despre minunea din viaţa sa, dar şi despre faptul că îşi doreşte să nască prin cezariană, fiindcă naşterea naturală îi oferă o mare teamă, pentru că ştie câteva cazuri în care naşterea naturală nu a fost cea mai bună alegere. De asemenea, vedeta a mai ţinut să precizeze că îşi doreşte ca bebeluşul să fie băiat şi după acest eveniment din viaţa sa să îmbrace din nou rochia de mireasă şi să facă o altă nuntă.

„Pentru mine chiar a fost o minune. Eu aveam un singur test acasă, așa că de panică, de nebunie, de fericire şi de toate astea amestecate, am zis „Gata!, acum cobor!”. Nici nu ştiu în ce eram îmbrăcată, dar era ceva foarte lejer, am coborât direct la farmacie şi am mai luat încă două teste, le-am făcut pe toate în seara aia şi toate au ieşit pozitive. Îmi este foarte frică de o naştere naturală. Ambele familii au copiii paralizaţi, pentru că au rămas fără aer mult timp şi atunci, evident, e chestia asta în creierul meu şi mi-e teamă!”, a declarat Alina Puşcaş, informează SpyNews.

Citeşte şi  Alina Puşcaş vorbeşte pentru prima dată despre tatăl copilului. Vedeta este însărcinată