Alina Puşcaş, despre schimbările din viaţa ei de când este mamă: „Nu mă mai recunoaște nimeni”

Alina Pușcas, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv de la noi, a vorbit cu sinceritate despre cum viața de mamăciă i-a schimbat obiceiurile. Vedeta a învățat să apeleze la unele trucuri pentru a se descurca atunci când nu are timp destul pentru toate.

19 feb. 2024, 08:41
Alina Puşcaş, despre schimbările din viaţa ei de când este mamă: „Nu mă mai recunoaște nimeni”
Alina Puşcaş, despre schimbările din viaţa ei de când este mamă: „Nu mă mai recunoaște nimeni”

Alina Pușcaș este, pe lângă una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, și mamă a trei copii, antreprenor și soție. Vedeta a mărturisit că viața ei s-a schimbat radical de când este mămică, însă și-a dezvăluit și câteva dintre trucurile care o ajută să facă față presiunilor atunci când nu mai are timp.

Citește și: Alina Pușcaș a postat fotografia care i-a lăsat cu gura căscată pe fani. „Iar gravidă”

Alina Puşcaş, despre schimbările din viaţa ei de când este mamă

Alina Pușcaș nu s-a ferit să dezvăluire că, atunci când se grăbește și nu are timp să se pregătească, și nici nu vrea ca lumea să o recunoască, apelează la un truc, însă doar în cazuri urgente.

„Dacă trebuie să merg până la pâine, mi s-a întâmplat să ies și în halat, dar mi-am pus mască. Am avut noroc în perioada de pandemie, m-am flosit foarte mult de mască și o mai fac din când în când și acum. Dacă mi se pare că nu mai am timp, îmi pun halat pe mine, pun masca, mi-am mai pus și ochelari și șapcă, nu mă mai recunoaște nimeni. Ies așa și cumpăr ce am nevoie și mă îmtorc. Atunci îmi ia 30 de secunde”, a mărturisit Alina Pușcaș pentru Spynews.ro.

Vedeta a învățat și cum să își gestioneze mai bine timpul, mai ales că viața de mamă a trei copii nu este deloc ușoară și lipsită de griji. Artista reușește să iasă din casă în 30 de minute, gata machiată, îmbrăcată și coafată. Și chiar dacă pare haotică această viață, Alinei Pușcaș îi place toată această agitație.

„Dacă am de mers la un eveniment, depinde de amploare. Pentru acest eveniment, știind că suntem între prieteni, mi-a luat cam jumătate de oră să mă pregătesc. Sunt mămică și mă mobilizez repede, nu am avut de ales. Când merg la un eveniment mai special, cu rochițe, îmi ia undeva la două ore, cu păr, machiaj și îmbrăcat. De obicei ținuta mi-o fac cu două trei zile înainte să nu mai am bătăi de cap. Nu este ușor să fac față tuturor proiectelor, vieții de familie, de mămică, dar îmi place, îmi place agitația asta”, a mai adăugat prezentatoarea „Te cunosc de undeva”.

Citește și: Alina Pușcaș se luptă cu alergiile de patru ani! A ajuns și la spital. ”Nu puteam respira”