Alina Puşcaş s-a accidentat pe pârtie. A ajuns de urgenţă la spital

Alina Puşcaş s-a accidentat pe pârtie, zilele trecute, când a mers să schieze. Prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva" a mărturisit că, deşi nu a avut schiurile șlefuite, cerate și ascuțite, iar pe pârtie era multă gheaţă, a îndreznit să schieze.

10 mart. 2021, 20:03
Alina Puşcaş s-a accidentat pe pârtie. A ajuns de urgenţă la spital
Alina Puşcaş s-a accidentat pe pârtie

Alina Puşcaş s-a accidentat pe pârtie. Vedeta a împărtășit experiența cu fanii ei de pe Instagram și i-a sfătuit să nu meargă la schi dacă nu sunt foarte bine pregătiți.

Nu știu dacă v-aș chiar recomanda să mergeți, cum am făcut noi, sus, în Sinaia, la cota 2000, unde se schiază, doar acolo se schiază. Într-adevăr, este foarte frumos, vremea a fost bună, există multă zăpadă, dar și foarte multă gheață. Dacă nu ești bine pregătit, mai bine nu te duci.

N-am fost foarte bine pregătită cu schiurile pentru că nu le-am șlefuit, cerat, ascuțit cam de un an și ceva. Drept dovadă, uite ce am pățit. În momentul de față chiar sper să nu fie vorba despre ligamente încrucișate, deși mă gândesc că dacă ar fi fost asta aș fi avut niște dureri insuportabile.

Momentan sunt ok-ish. Deci nu e atât de grav. Așadar, exceptând faptul că am căzut destul de rău pe gheață, că toate pârtiile erau cu multă gheață pe ele, că s-a întrerupt curentul vreo oră și ceva în Valea Soarelui și în Valea Dorului și au fost mulți oameni prinși în scaune, a fost foarte drăguț tot„, a povestit Alina Puşcaş pe Instagram.

Alina Puşcaş s-a accidentat pe pârtie

Citeşte şi: Noutăţile show-ului Te cunosc de undeva. Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi au dezvăluit toate detaliile: „Este în premieră”

Alina Puşcaş s-a accidentat pe pârtie

Alina Pușcaș

s-a lovit la genuchi şi se teme să nu fie vorba despre ligamente încrucișate. Prezentatoarea a mărturisit că a fost prima dată când a îndrăznit să schieze pe gheață.

A fost pentru prima oară când am îndrăznit să schiez pe gheață. Pe a doua pârtie pe care am dat-o am și căzut în genunchi și am lovit cu genunchii gheața. A fost prima oară când m-am lovit rău de tot. La un moment dat în Elveția am căzut într-o prăpastie, dar atunci nu am pățit nimic de genul ăsta ligamente, genunchi.

Sunt în continuare cu orteză, este imobilizat piciorul drept. (…) Se pare că ligamentul colateral interior este afectat, de aceea trebuie să port câteva săptămâni această orteză fixă. Cel puțin 3 săptămâni va trebui să o port. Trebuie să am multă grijă. După o lună va trebui să fac o recuperare specială. Cu siguranță voi rămâne cu frică față de gheața pe care o poți întâlni pe pârtie. Greșeala mea a fost că am mers cu schiurle neascuțite‘, a povestit Alina Pușcaș la Antena Stars.