Ce a făcut Alina Puşcaş, după ce a fost vindecată de coronavirus şi a plecat din spital: „Am profitat din plin”

Alinei Puşcaş s-a vindecat de coronavirus şi a plecat din spital. Vedeta a ajuns acasă, la familie, unde abia aştepta reîntâlnirea cu cei dragi, după aproape cinci zile în care a fost internată.

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 09:06
Ce a făcut Alina Puşcaş, după ce a fost vindecată de coronavirus şi a plecat din spital: „Am profitat din plin”

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva”s-a întors la familie, la soţul ei şi la copii. Abia aştepta să îi vadă. Nu a uitat nici de fanii săi, de toţi cei care i-au fost alături virtual în aceste momente mai delicate. 

Alina Puşcaş are coronavirus. „Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19”

Mă gândesc că aţi fi vrut să postez ceva mai devreme un story, mă gândesc la zilele trecute, dar am profitat din plin de reîntâlnirea cu cei mici, cu soţul meu, aşa că am lăsat story-urile pe locul trei. Vin din nou optimistă, la fel de optimistă ca şi atunci când eram infectată. Am zâmbetul pe buze şi dorinţa de a merge mai departe. Eventual, aş vrea să creez un nou hashtag, există viaţă foarte frumoasă şi după covid.

Pentru mine, cel puţin, nu a fost o catastrofă. Pentru alţii este în continuare o luptă. Dar, până la urmă, fiecare cu norocul lui, cu organismul lui mai mult sau mai puţin puternic. (…)

Eu m-am vindecat în 16 zile, nu în 4 zile. Eu am descoperit că eram infectată pe final de boală, pe 18, iar pe data de 19 m-am internat. Dragilor, îmi pare rău, dar mie chiar mi-a fost foarte bine. Sper să fie aşa pentru toată lumea. Ar fi ideal!, a scris vedeta pe reţelele de socializare.

Alina Puşcaş, mesaj de pe patul de spital

Vedeta le-a transmis fanilor care sunt îngrijoraţi despre starea ei de sănătate că se simte foarte bine pentru că este asimptomatică. 

Bună dimineața din cortul Rol 2. Transmisiune directă. Vreau să vă liniștesc pe unii dintre voi panicați. Ar trebui să mă felicitați pentru că sunt pozitivă și asimptomatică. Sunt într-o situație extraordinar de bună. Eu nu fac decât să aștept negativizarea și atât. Nu iau niciun fel de tratament.

Nu am ce să tratez practic. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie. Nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta și nu știu cum voi reacționa. Aceasta este reacția mea la drăguțul, cu ghilimelele de rigoare, Covid”, a transmis actrița Alina Pușcaș într-un clip video publicat pe contul ei de Instagram.

Alina Pușcaș a povestit că a mers la spital să se testeze de coronavirus, cu toate că nu a luat contact cu niciunul dintre colegii ei de la Te cunosc de undeva care au fost testați pozitiv. Actriţa a precizat că testul a ieşit pozitiv şi că ea este singura infectată din familie.

Mărturii cutremurătoare din Spitalul Militar de la Ana Aslan. Pacienţii îi sună pe medici noaptea doar ca să-i audă

Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat în apropierea celor confirmați pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiții. Așadar, noi ne-am întâlnit cu toții cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. Cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”, a declarat Alina Pușcaș pentru Elle.