Alina Puşcaş se căsătoreşte religios cu Mihai Stoenescu! Când va avea loc nunta şi botezul mezinei

Deşi mulţi credeau că cei doi îndrăgostiţi au făcut deja nunta, se pare că şirul evenimentelor importante i-au bulversat pe toţi. Oficial, alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu au programat nunta propriu-zisă, dar şi botezul micuţei Iris, mezina familiei. 

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 16:26

Într-un interviu pentru OK! Magazine cuplul a vrut să lămurească dilema căsătoriei lor şi să explice şirul de evenimente din ultimul timp. ” Nu a fost nicio nuntă, a fost botezul lui Alex. Atât. S-a pierdut şirul evenimentelor din cauza botezurilor şi a logodnei. La al doilea botez a fost logodna religioasă. Apoi am făcut cununia civilă. Şi abia acum urmează nunta propriu-zisă, evenimentul care va fi unit şi cu botezul lui Iris”, a spus Alina Puşcaş. 

Alina şi Mihai formează un cuplu de 5 ani, iar relaţia lor este una invidiată de mulţi. Legate de nuntă, cei doi sunt ambii implicaţi în organizare: „Ne implicăm amândoi în egală măsură, în sensul în care Alina mă presează mereu cu întrebările organizatorice de genul: „Ai vorbit cu X?“, „Ai stabilit cu Y?“, „Ai rezervat cu Z?“, a spus Mihai. 

Citeşte şi: Alina Gorghiu a dat lovitura! Peste 200.000 de euro strânşi din petrecerile de botez! Copii săi au conturi în bancă

Nunta celor doi a fost programată în iunie: „Încă nu am bătut nimic în cuie. Ştim că în iunie, dar nu ştim data. Şi nu ştim nici măcar dacă va fi în Grecia”, a declarat Alina Puşcaş.