Alina Pușcău dezvăluie picanteriile din lumea modelingului: „Fetele sunt foarte rele, își pun și piedici. Am fost foarte naivă”

Alina Pușcău este una dintre cele mai frumoase românce, care a avut parte de o carieră de vis în modellingul internațional. Bruneta a dezvăluit care sunt problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.

03 mart. 2023, 18:53
Alina Pușcău dezvăluie picanteriile din lumea modelingului: „Fetele sunt foarte rele, își pun și piedici. Am fost foarte naivă”

Alina Pușcău este considerată a fi una dintre cele mai frumoase românce, fiind model de talie internațională. Aceasta a dezvăluit mai multe secrete din culisele vieții de model, dar și cu privire la viața ei personală. Printre altele, aceasta a criticat-o pe celebra braziliancă Gisele Bündchen, despre care a povestit cum a încercat să îi ia locul la Victoria’s Secret.

Citește și: Celebrul fotomodel Alina Puşcău, dezvăluiri tulburătoare la 10 ani de la moartea tatălui. Lucrul pe care fosta iubită a lui Vin Diesel nu şi-l poate ierta: „Timp de 5 ani m-a sunat în fiecare zi, iar eu nu am vrut să-i răspund”

Alina Pușcău are în prezent vârsta de 41 de ani, aceasta a fost miss, pentru a deveni ulterior model internațional, actriță și cântăreață. La numai 16 ani, aceasta a pornit pe drumul modellingului, devenind regina Elite Model Look 1998. În același an, aceasta și-a luat inima în dinți si a plecat în Statele Unite ale Americii, pentru a putea duce cariera de model la cel mai înalt nivel, ceea ce s-a și întâmplat. Aceasta a defilat pe cele mai importante catwalk-uri din lume, purtând creațiile Victoria’s Secret, GAP, JCPenney și Pepe Jeans. Și viața personală a acesteia a mers cât se poate de bine, frumoasa brunetă trăind o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Vin Diesel.

Recent, acesta a fost invitată la podcast-ul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, unde a dezvăluit o parte dintre picanteriile vieții de model. Cu toate că a stat o perioadă în țară, reședința ei principală rămâne Los Angeles-ul. Bruneta a povestit că își dorește să scrie o carte în care să dea din casă toate secretele modellingului, punând accent în special pe faptul că, de cele mai multe ori, strălucirea este doar la suprafață.

„Când vrei să nu aduci fricile și emoțiile la suprafață, bei, te droghezi, ești violent, începi să te ascunzi, nu te mai vezi pe tine cu adevărat. Și eu am băut, dar n-am luat droguri niciodată! Din cauza anturajului, am fost și eu precum ceilalți. Ca să fiu acceptată. Dar nu mi-a fost bine, m-am trezit, am văzut că nu e bine. De mică am avut ideea asta, să nu iau droguri, iar Dumnezeu m-a protejat. Toți se drogau în jurul meu, fumau, i-am văzut, nu mi-a plăcut. Toate manechinele au început să vorbească despre chestia asta, Amber Valletta a fost prima care a spus”, a povestit frumoasa româncă.

Alina Pușcău versus Gisele Bündchen

Aceasta a mai subliniat și faptul că există foarte multă răutate între modele, mai ales când este vorba despre un nivel atât de înalt. Aceasta a povestit că de multe ori alte modele au încercat să îi pună piedici, nominalizând-o chiar pe faimoasa braziliancă Gisele Bündchen.

„Când intri în lumea asta a modellingului la nivel internațional, ai foarte mult egoism și mândrie. Modelele sunt foarte rele, își pun și piedici ca să nu prindă un contract la Victoria’s Secret. După ce am făcut shootingul cu ei, trebuia să fac campania la ei și să iau contractul lui Gisele Bündchen! Cum? M-a luat să fac surfing. S-a dat prietenă cu mine, am ieșit la mare și m-a lăsat acolo. Eu nu știam să conduc, a venit cineva să mă ajute. Am întârziat la avion, ei m-au așteptat, așa că mi-au tăiat contractul, au zis că nu sunt profesionistă. Multă lume pare bună, dar când îi cunoști, le vezi caracterul, fetele sunt foarte rele. Am fost foarte naivă. Din cauza naivității, m-am pierdut pe mine”, s-a confesat bucureșteanca.

Alina Pușcău a mai dezvăluit că a avut parte de episoade extrem de neplăcute în copilărie, dat fiind că tatăl ei era alcoolic. Aceasta a spus că de-a lungul vieții a ajutat-o pe mama ei, cu toate că știa că aceasta ar fi vrut să avorteze.

„Am câștigat foarte mulți bani. Gândește-te că la 17 ani puteam să-i iau mai multe apartamente mamei mele, în același bloc, în București. Tata nu suporta că eu fac mai mulți bani decât el. Era o competiție între noi, amândoi fiind Scorpioni. Tata era alcoolic, o abuza pe mama verbal și fizic. Am văzut chestia asta la părinți și m-a șocat. La 4 ani am întrebat-o pe mama de ce stă cu el, ea mi-a zis că-l iubește… Eu am atras multe relații toxice, fiindcă asta am văzut la părinți. Am crezut că iubirea înseamnă abuz. Eu până la vârsta de 34 de ani am avut grijă de mama mea. Mama a încercat să mă avorteze de trei ori, iar mama ei i-a spus să mă lase în viață, fiindcă eu o să-i salvez viața, ei!”, s-a mai destăinuit Alina Pușcău.

Citește și: Motivul pentru care Alina Puşcău nu se mai mărită: „Fiecare se duce pe drumul lui”