Celebrul fotomodel Alina Puşcău, dezvăluiri tulburătoare la 10 ani de la moartea tatălui. Lucrul pe care fosta iubită a lui Vin Diesel nu şi-l poate ierta: „Timp de 5 ani m-a sunat în fiecare zi, iar eu nu am vrut să-i răspund”

La cei 41 de ani, celebrul model Alina Puşcău pare că are o viaţă perfectă. S-a făcut remarcată la vârsta de 16 ani, atunci când a câştigat un concurs de frumuseţe, şi la scurt timp s-a mutat în America. Are faimă atât în România, cât şi peste Ocean, dar dincolo de viaţa perfectă se ascund adevărate drame.

23 nov. 2022, 15:35

Alina Pușcău a dezvăluit că cel mai mult îşi reproşează faptul că a fost atât de orgolioasă încât a refuzat să-i răspundă la telefon tatălui ei care a sunat-o zilnic, ani întregi. Părintele ei avea probleme cu băutura, iar Alina a făcut tot ce-a ţinut de ea să îl despartă de mama ei.

Celebrul fotomodel Alina Puşcău, dezvăluiri tulburătoare la 10 ani de la moartea tatălui

Când ai un tată care bea foarte mult și reacționează altfel, e foarte greu. A fost dificil pentru mine să-i văd pe părinții mei că se certau și câteodată se băteau. Eu m-am dus să lucrez la o vârstă foarte fragedă pentru că am vrut să o ajut pe mama. La 25 de ani i-am luat mamei mele casă și s-a despărțit de tata după 37 de ani.

Tatal meu a decedat acum vreo 10 ani și eram supărată pe el și am crezut că e vina mea. Tot timpul am crezut că eu sunt vinovată, că nu am vrut să vorbesc cu el. I-am divorțat pe părinții mei, i-am luat casă mamei mele și tatăl meu în fiecare zi voia să vorbească cu mine.

În fiecare zi mă suna. Cinci ani de zile. Am fost foarte supărată, am fost foarte orgolioasă, foarte mult ego și mă termina ego-ul ăsta și mândria, dar eu tot nu mă lăsam. Am fost foarte încăpățânată și nu am vrut să răspund și într-o zi sora mea m-a sunat, vezi că o să moară, că ajunsese Salvarea la el, că a făcut un atac de cord.

Citeste si Două fotomodele celebre s-au căsătorit. Ce rochii au purtat la eveniment Miss Argentina 2019 și Miss Puerto Rico 2020

Și atunci am înțeles că în viață, mai ales cu părinții, trebuie să lași poarta deschisă și că eu trebuie să îmi accept părinții așa cum sunt, pentru că eu sunt unealta prin care eu pot să vindec asta (…)”, a povestit Alina în podcastul Ilincăi Vandici.

Într-o zi, Alina Pușcău a primit un telefon care i-a schimbat viaţa. Era sora ei, care o anunţa că tatăl lor îşi trăieşte ultimele clipe. Atunci a regretat că nu i-a răspuns la telefon şi nu i-a permis să-i spună ce are de spus. Abia după dispariţia părintelui a realizat că un copil trebuie să lase mereu o poartă deschisă părinților, indiferent de neînțelegeri.

De ce s-a despărțit Alina Pușcău de Vin Diesel: „A făcut o singură greșeală și s-a terminat”

Din cauza trecutului său și a faptului că a fost rănită, Alina Pușcău se temea de căsătorie sau de ideea de a deveni mamă. În plus, când cineva îi greșea, nu mai acorda o a doua șansă, lucru care s-a întâmplat în relația cu Vin Diesel. Așa a venit și despărțirea de actor.

Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina. Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația‘, a mărturisit Alina Pușcău într-o emisiune mai veche a lui Cătălin Măruţă.

Citeste si Cum arată azi ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Thylane Blondeau are 21 de ani și este un fotomodel de succes