Alina Puşcău se mărită: „Nici mama nu știe cu cine. E în șoc total”

Alina Puşcău, model internaţional şi fostă concurentă la Ferma, se mărită. Vedeta nu a vrut să dezvăluie numele bărbatului, însă a mărturisit că nu este din România. Deşi ea i-a cunoscut familia iubitului, el nu a cunoscut nicio rudă de-a Alinei. Nici măcar mama sa nu ştie cu cine o să se căsătorească fiica ei.

11 ian. 2021, 19:52
Alina Puşcău se mărită: „Nici mama nu știe cu cine. E în șoc total”
Alina Puşcău a anunţat că se mărită

Alina Puşcău se mărită. „Vă spun atât, este un băiat extraordinar. El nu a fost în România. Eu i-am cunoscut familia. El m-a cerut de nevastă de mai mult ori, dar eu nu eram pregătită atunci.

Acum mă simt pregătită. Poate a fost de vină și pandemia asta care m-a făcut să mă gândesc mai mult la mine, la viața mea”, a declarat vedeta, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Citeşte şi: Alina Puşcău a primit o veste teribilă din partea medicilor. Ce i s-a descoperit în sânge

Alina Puşcău se mărită

Culmea este că, deși ea îi cunoaște familia viitorului soț, mama vedetei nu-și cunoaște ginerele. „Nici mama nu știe cu cine mă mărit. I-am zis doar că mă mărit. E în șoc total. Important e să fiu eu fericită, nu?”, a mai dezvăluit vedeta.

Alina a mai declarat că nunta nu va avea loc în România și că va purta o rochie de mireasă Ralph Lauren, designerul ei preferat. La sfârșitul acestei luni, vedeta va pleca în America pentru a-și lua cetățenia americană.

Alina Puşcău, avansuri lui George Piştereanu la Ferma

Alina Puşcău i-a făcut avansuri lui George Piştereanu, la revenirea în casă a tuturor concurenţilor. Seara s-a încheiat cu o petrecere pe cinste, iar concurenții au sărbătorit cu mâncare și…alcool. Alina Pușcău a reușit să se amețească, după ce a consumat alcool.

Citeşte şi: Drama neştiută a fotomodelului Alina Puşcău: „M-am simţit vinovată de moartea tatălui meu. Nu vorbeam cu el, bea şi o bătea pe mama”

Dacă toți o știau până acum o femeie liniștită, care nu vorbește foarte mult, au văzut în această seară o altă latură a Alinei Puşcău. După un dans pe cinste, în vizorul Alinei Pușcău a intrat George Piștereanu, pe care l-a strigat toată seara și de care părea foarte atrasă, reușind chiar să doarmă cu el.

Mă, Piştereanu, ia vino aici. Hai, dormi lângă mine. Eu nu suport sforăitul”, spunea Alina, în timp ce alţi concurenţi încercau să doarmă.