Drama neştiută a fotomodelului Alina Puşcău: „M-am simţit vinovată de moartea tatălui meu. Nu vorbeam cu el, bea şi o bătea pe mama”

Alina Pușcău a făcut dezvăluirea vieții ei în emisiunea Ferma. Orășeni vs. săteni. Fotomodelul a povestit un episod mai puțin știut din trecutul ei, care a afectat-o extrem de mult. Părinții ei s-au despărțit, din cauza tatălui ei agresiv, iar ea i-a întors spatele. Între timp, bărbatul a decedat, iar modelul s-a simţit vinovată, pentru că nu i-a dat nicio şansă să se căiască.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 14:15
Drama neştiută a fotomodelului Alina Puşcău: „M-am simţit vinovată de moartea tatălui meu. Nu vorbeam cu el, bea şi o bătea pe mama”

Când ai un tată care bea foarte mult e foarte greu. A fost dificil pentru mine să-i văd pe părinții mei că se certau, nu se înțelegeau bine. Câteodată se băteau. Eu am mers să lucrez la o vârstă foaret fragedă pentru că am vrut să o ajut pe mama  Și așa s-a și întâmplat. La 25 de ani i-am cumpărat mamei casă. S-a despărțit de tata după 37 de ani și el a rămas în casa în care ne-am născut. A încercat cinci ani să-mi ceară iertare și să mă sune, dar n-am răspuns niciodată.

După cinci ani, am primit un telefon de la sora mea că a venit Salvarea la el, că nu poate fi salvat și că o să moară. M-am simțit foarte vinovată. Doi ani mi-a fost foarte greu să fiu om pe Pământ. M-a afectat foarte mult. Părinții au avut o viață și trebuie să-i accept așa cum sunt ei, să-i iubesc și să nu-i judec. Să nu judec pe nimeni, asta am învățat”, a povestit Alina Pușcău, în emisiunea „Ferma. Orășeni vs. Săteni”.

Din acest motiv nu poate accepta bărbații violenți. „Probabil au niște frustrări sau complexe ce trebuie rezolvate la psiholog. Sau se pot lua la bătaie cu un alți bărbați, măcar să fie de la egal la egal. Mi se pare foarte trist și nedrept. Din păcate, nu au încredere în ele și probabil niciun sprijin. Totodată, din păcate mai ales în România, mentalitatea este problema: femeile primesc foarte rar un ajutor real în acest sens”, a spus Alina Pușcău la Pro TV.

Citeşte şi: George Burcea, dezvăluiri emoţionante din viaţa personală: „Am un tatuaj cu soţia mea. Andreea va exista pentru mine mereu”

Anna Lesko o pune la zid pe Andreea Bălan

George Burcea a fost subiect de discuţie între două concurente de la Ferma. Viviana și Anna Lesko au deschis o discuție destul de seriosă despre George Burcea și fosta lui soție, Andreea Bălan.

Prima care a deschis subiectul a fost Viviana: „Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui.

Mai departe, Anna Lesko a ținut și ea să explice situația, din punctul ei de vedere: „Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public. Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta. Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional.

Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită.