Ana Porgras rupe tăcerea după realaţia cu Zani: Aceasta e calitatea mea principală. Pentru asta am fost chemată la emisiune!

Zanni și Ana Porgras sunt la cuţite, deşi în timpul emisiunii au fost extrem de apropiaţi. Ruptura dintre Ana și Zanni s-a produs imediat după ce concursul, câștigat de artist, s-a încheiat.

13 aug. 2021, 11:46
Ana Porgras rupe tăcerea după realaţia cu Zani: Aceasta e calitatea mea principală. Pentru asta am fost chemată la emisiune!

Ana Porgras rupe tăcerea după realaţia cu Zani. Mărul discordiei au fost chiar anumite mesaje descoperite pe telefonul fostei sportive. După ce câştigătorul a acuzat-o pe Ana că îşi doreşte doar afirmare şi fani, fosta sportivă a venit să lămurească lucrurile. Totul a fost făcut public pe contul de instagram al acesteia.

Ana Porgras rupe tăcerea după realaţia cu Zani: Aceasta e calitatea mea principală

„Haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce?

Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat!”, i-a transmis fosta concurentă lui Zanni.

Ana a vorbit și despre faptul că emisiunea Survivor a fost doar un proiect în care a acceptat să participe, în calitate de fostă sportivă. „Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României.

Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!

Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni.”, a scris fosta gimnastă Ana Porgras pe Instagram.

Citeşte şi: Zanni, dezamăgit de Ana Porgras. Câştigătorul Survivor, cuvinte grele la adresa gimnastei: „Mi s-a făcut greaţă”