Soţia lui Adrian Minune, operată de urgenţă. Manelistul a făcut primele declaraţii despre starea de sănătate a acesteia

Soția lui Adrian Minune s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultima vreme, care au necesitat o intervenţie chirurgicală. Pentru efectuarea acesteia, Cati s-a deplasat în Turcia.

12 aug. 2021, 23:30
Soţia lui Adrian Minune, operată de urgenţă. Manelistul a făcut primele declaraţii despre starea de sănătate a acesteia

Soţia lui Adrian Minune, operată de urgenţă. Potrivit surselor Spy News, se pare că partenera de viaţă a manelistului s-a simțit rău în ultima perioadă. Mai mult, a căzut din picioare în casă. Familia manelistului s-a panicat, iar după o serie de investigații amănunțite în țară artistul a decis să meargă cu ea în Turcia.

Soţia lui Adrian Minune, operată de urgenţă în Turcia

Acolo, Cati a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Adrian Minune a declarat că, în prezent, se simte bine, a depăşit cu bine operaţia și a ajuns în sânul familiei.

Citeste si Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie apocaliptică despre România: „Ziua s-a transformat în noapte. Să ne rugăm Domnului”

Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook.

Adrian Minune trăiește de aproximativ 30 de ani o poveste de iubire cu soția Cati. Manelistul și Cati Simionescu s-au cunoscut pe vremea când artistul avea doar 13 ani. Soția este fiica verişoarei bunicii cântărețului, prin intermediul căreia cântărețul a cunoscut-o pe cea care în 2004 i-a devenit soție.

Citeste si Maria Ciobanu, „ciocârlia” muzicii populare, spune adio României. „Nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă”