Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Primele declarații: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Cei doi au luat decizia de a se separa după ani de zile de căsnicie.

04 mai 2022, 12:01
Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu. Primele declarații: „Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ales să meargă pe drumuri separate, după luni de zile de incertitudine care a planat asupra relației lor. Artista a confirmat separarea. Cei doi au împreună două fetițe Elena-Carolina (în vârstă de 8 ani) și Ana Raisa (6 ani).

Cei doi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-au căsătorit în 2010. Au avut o nuntă ca în povești la Palatul Mogoșoaia, unde Alina Sorescu a schimbat trei rochii albe făcute special pentru marele eveniment.

Cam de doi ani cuplul a început să își petreacă vacanțele separat. Au apărut zvonuri legate de faptul că lucrurile scârțâie în relația lor, iar acum totul a fost confirmat. Totul a culminat cu momentul în care designerul de costume bărbătești a fost surprins de paparazzi în compania unei alte femei. Se pare că ar fi vorba de o persoană din anturajul Alinei: Georgiana Stavrositu, cea care deține salonul de coafură unde era abonată Alina de ani de zile.

Multă vreme Alina Sorescu a refuzat să facă declarații cu privire la acest subiect. Acum, însă, totul a ieșit la iveală.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a scris Alina Sorescu pe rețelele sociale.

Postarea ei a stârnit reacții din partea internauților, printre care și câteva nume celebre ca Simona Gherghe, Mirela Vaida, Ianna Novac, Denisa Tănase ori Adina Halas, care și-au arătat susținerea prin câteva inimioare trimise, în timp ce Andreea Bănică a fost mult mai categorică prin mesajul său: „Copiii stau la mamă!“.

Citește și Alina Sorescu, anunţ trist pe Instagram: „A plecat! Sper că e mândru de mine”. Fanii i-au lăsat zeci de mesaje

Citește și Divorţ în lumea mondenă. Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu divorţează după 12 ani de căsnicie