Alina Sorescu, anunţ surprinzător în plin proces de divorţ cu Alexandru Ciucu. „În viața noastră a apărut Amira”

Alina Sorescu trece printr-un divorț dureros cu Alexandru Ciucu, dar a găsit puterea să zâmbească și să se bucure de viață. Pe plan profesional, artista se bucură de o carieră în plină ascensiune, fiind implicată în foarte multe proiecte muzicale.

27 iun. 2023, 12:54
Alina Sorescu, anunţ surprinzător în plin proces de divorţ cu Alexandru Ciucu. „În viața noastră a apărut Amira”

Alina Sorescu, anunţ surprinzător în plin proces de divorţ cu Alexandru Ciucu. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii săi momente importante din viața sa. Așa s-a întâmplat și de această dată, când a simțit nevoia de o schimbare în viața sa care să îi aducă puțină liniște și bucurie. Alina Sorescu a adoptat o pisicuță albă cu ochii albaștri și a postat deja primele imagini cu noul membru al familiei.

Citeşte şi: Alina Sorescu vorbește despre căsătorie la un an de la despărțire: „Vor veni și zile mai liniștite”. Ce spune despre plecarea din țară

„În viața noastră a aparut Amira”, a scris vedeta pe conturile sale de socializare. Într-o altă postare, vedeta și-a anunțat comunitatea din mediul online că pisicuța ei, Amira, le mulțumește pentru toate gândurile bune: „Amira vă mulțumește pentru toate complimentele pe care i le-ați trimis!Suntem topite după pisicuța noastră atât de frumoasă, drăgăstoasă și cuminte”.

Citeşte şi: Alina Sorescu, detalii neștiute despre căsnicia cu Alexandru Ciucu. Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația celor doi: „Nu poți să fii stană de piatră când vezi copiii plângând”

Fanii au felicitat-o pe artistă şi au ținut să îi transmită câteva gânduri bune: „Este superbă, nu am văzut pisică mai frumoasă! Să fie sănătoasă ,să vă bucurați de ea!”, „Amira să vă bucure zilele cu dragostea ei pură!”, „Ce ghomotoc pufos și ce ochișori senini!”.