Alina Sorescu, detalii neștiute despre căsnicia cu Alexandru Ciucu. Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația celor doi: „Nu poți să fii stană de piatră când vezi copiii plângând”

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu. Până acum, cei doi s-au luptat pentri custodia celor două fetițe.

13 apr. 2023, 12:25
Alina Sorescu, detalii neștiute despre căsnicia cu Alexandru Ciucu. Ce s-a întâmplat, de fapt, în relația celor doi: „Nu poți să fii stană de piatră când vezi copiii plângând”
Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a vorbit despre cum s-a ajuns, de fapt, la divorț. Din mariajul dintre ea și Alexandru Ciucu au rezultat două fetițe pentru custodia cărora se luptă acum în instanță. Se pare că neînțelegerile dintre cei doi au apărut în urmă cu mai multă vreme, dar abia acum vedeta și-a deschis sufletul.

Înainte de a anunța în mod oficial divorțul, au existat speculații că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în prag de divorț, mai ales după ce el a fost surprins în compania altor femei. Acum, Alina vine cu detalii despre relația dintre ea și fostul ei partener, dând de înțeles că problemele au apărut în urmă cu mult timp, dar a încercat să țină totul departe de ochii lumii.

Citește și: Alina Sorescu, devastată înainte de primul Paşte fără fetiţele sale. „Cea mai delicată perioadă din viaţa mea”

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, aceasta s-a destăinuit și a vorbit despre separare.

„Au fost puțini oameni din jurul meu care au știut de situația noastră, pentru că am tras cu dinții să nu ajungem aici și am încercat să discut cu cât mai puțină lume despre asta.

Imaginile cu fetițele plângând, despre asta a fost vorba în videoclipul surprins de paparazzi. Evident, tu ca mamă nu poți să fii stană de piatră când vezi copiii plângând. Mă gândesc în această perioadă ca lor să le fie bine, ele sunt pe primul plan, e clar că această decizie aduce haos în viața a două fetițe de 9 și șase ani, ca fetițele să petreacă o săptămână într-o parte și alta într-o altă parte.

Citește și: Alina Sorescu este dărâmată de divorțul de Alexandru Ciucu: „Lucrurile nu s-au așezat încă. E foarte complicat”

Nu vorbim de custodie exclusivă, că am văzut că se vorbește în presă, e custodie comună, cu domiciliul la mamă, cu program de vizită bulversant, pentru că cei mici la aceste vârste au nevoie de o continuitate, de o stabilitate emoțională, de o rutină, de un program, de reguli pe care să le știe, pe care să le respecte. E foarte complicat să ai o regulă într-o parte și una în alta.

Am încredere că decizia finală va fi în beneficiile fetițelor și că nu vor fi efecte pe termen lung asupra lor. Totul a fost în mâna judecătorului de acum și în faza de apel va fi în mâna judecătorilor pe care îi vom cunoaște la un moment dat. Încă nu se știe, procesul mai are faze, mai e timp. Lucrurile între noi se întâmplă juridic. Între noi nu a fost o situație care să se poată încheia amiabil, de asta am și ajuns în situația de a fi în instanță”, a declarat Alina Sorescu.