Alina Sorescu aruncă bomba! Adevărul despre procesul cu Alexandru Ciucu privind custodia fetelor. „Este bulversant”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate, iar de atunci se judecă pe custodia fetițelor pe care le au împreună.

10 iul. 2023, 12:49
Alina Sorescu aruncă bomba! Adevărul despre procesul cu Alexandru Ciucu privind custodia fetelor. „Este bulversant”
Alina Sorescu, primele declaraţii după ce Alexandru Ciucu i-a luat fetiţele. "E o perioadă delicată în viaa mea. Şi plâng, evident"

Vestea divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a ocupat primele pagini ale tabloidelor multă vreme. Însă procesul nu s-a încheiat nici acum, cei doi se luptă în continuare pe custodia copilelor. În momentul de față, foștii soți au custodia comună a minorelor, iar instanța a decis ca ele să stea o săptămână cu mama și o alta cu tatăl.

Citește și Delia a ajuns la limita răbdării! Cum i-a răspuns artista unui fan care o critica pentru că nu face un copil

Decizia trebuie respectată până când va fi stabilit concret programul de vizită al unuia dintre părinți.

Alina Sorescu s-a arătat foarte dezamăgită de decizia instanței, spunând că nu i se pare în regulă pentru copile să tot schimbe mediul atât de des. Momentan artista nu are de ales decât să respecte ce au decis judecătorii.

Citește și Georgiana Lobonț, vestea anului în showbiz! Artista e însărcinată pentru a treia oară. Cum a reacționat soțul acesteia: „Nu îmi vine nici acum să cred”

“Nu aș vrea să intru acum în detaliile acestea, sunt legate de procesul care încă este pe rol. (n.r. detalii cu privire la cum comunică cu fetițele ei când se află la fostul soț) Toate lucrurile acestea fac parte din proces, care nu este unul de custodie. S-a tot spus și s-a înțeles greșit, nu e un proces de custodie. Custodia este comună. Se discută încă și există o problemă la acest program de vizită, care este o săptămână cu o săptămână. Este bulversant pentru două fetițe de 7 și de 9 ani să stea o săptămână într-o parte, o săptămână în altă parte. Vom vedea, va mai dura până când procesul se va finaliza, încă mai sunt pași de parcurs până când decizia o să fie definitivă. Deocamdată a fost această primă decizie, urmează să vedem dacă o să rămână așa. Da. (n.r. un proces poate dura mai mulți ani) Aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmăm. Da. (n.r. decizia rămâne așa până se termină procesul) Sunt niște lucruri legate de noțiuni juridice pe care nu toată lumea le cunoaște foarte bine”, a declarat Alina Sorescu, conform Ego.ro.