Alina Sorescu, primul interviu după divorţ: „E o perioadă tumultoasă în viața mea”

Alina Sorescu, primul interviu după divorţ. Cântăreaţa a anunţat recent că divorţează de soţul ei, Alexandru Ciucu, după opt ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetiţe, care au rămas cu artista, după ce designerul a încercat să le ia.

26 mai 2022, 11:07
Alina Sorescu, primul interviu după divorţ: „E o perioadă tumultoasă în viața mea”
Alina Sorescu, primul interviu după divorţ

Alina Sorescu, primul interviu după divorţ. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Alina Sorescu a decis că este momentul să se deschidă în fața celor care o urmăresc, așa că a împărtășit cu aceștia câteva lucruri despre perioada grea pe care o traversează din cauza divorțului de fostul soț. Alexandru Ciucu și Alina au fost împreună mai bine de zece ani, însă aceștia au luat decizia de a-și separa drumurile.

Alina Sorescu, primul interviu după divorţ

Persoana care o ajută cu creşterea fetelor este tatăl vedetei, care le duce în fiecare dimineaţă la şcoală. „Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele.

Tata le duce la școală, de obicei eu le iau. Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată, dar vom trece peste, cu siguranță, cu înțelepciune.”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, la Prima TV.

Citeşte şi: Alina Sorescu, schimbare majoră de look. Cum arată acum artista: „Pregătiri”

Alexandru Ciucu i-ar fi oferit bani ca să îl ierte

Apropiații cuplului au început să scoată la iveală detalii incredibile despre modul în care designerul a încercat să-și salveze căsnicia şi spun că ar fi încercat să-i cumpere iertarea cu o sumă importantă de bani, însă artista nici nu a vrut să audă despre asta.

Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zerouri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru Fanatik.ro.