Alina Sorescu, schimbare majoră de look. Cum arată acum artista: „Pregătiri”

Alina Sorescu, schimbare majoră de look. Ultima perioadă a fost una dificilă pentru artistă, după ce a hotărât să divorţeze de soţul ei, Alexandru Ciucu. Designerul a vrut ca fetiţele să rămână la el, însă instanţa a decis că vor sta cu mama.

25 mai 2022, 14:50
Alina Sorescu, schimbare majoră de look. Cum arată acum artista: „Pregătiri”

Alina Sorescu, schimbare majoră de look. Artista trece printr-o schimbare majoră în viața ei, însă nu se lasă deloc pradă suferinței. După ce a stat o perioadă departe de scenă, preferând să lucreze cu copiii, cântăreața își lansează o nouă piesă alături de un videoclip. Alina surprinde nu doar prin focusul pe carieră, ci și pe propria imagine.

Citeşte şi: De cât timp încearcă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu să ascundă divorțul iminent. Cum s-a ajuns la această ruptură

Alina Sorescu, schimbare majoră de look

Dacă înainte o vedeam mereu elegantă în aparițiile ei, ei bine, după anunţul divorţului, Alina Sorescu a lăsat deoparte ținutele elegante și sobre şi a abordat un look tineresc. Artista a trecut și pe la salonul de coafură pentru un refresh al culorii și al tunsorii.

Povestea de dragoste dintre Alina Sorescu și designerul Casei Regale s-a încheiat după 12 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe, iar Alexandru Ciucu ceruse o ordonanţa preşedinţială pentru stabilirea domiciliului copiilor la el până la pronunţarea divorţului şi stabilirea custodiei. Magistraţii au decis ca fetele să aibă domiciliu la mama lor.

Mi-am recapatat linistea, instanta a decis stabilirea domiciliului fetitelor la mine. Ii multumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare si va multumesc voua tuturor pentru sustinere”, a scris cântăreaţa Alina Sorescu pe Facebook.

Alexandru Ciucu i-ar fi oferit bani ca să îl ierte

Apropiații cuplului au început să scoată la iveală detalii incredibile despre modul în care designerul a încercat să-și salveze căsnicia şi spun că ar fi încercat să-i cumpere iertarea cu o sumă importantă de bani, însă artista nici nu a vrut să audă despre asta.

Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea. La început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zerouri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă. Nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”, a mărturisit un apropiat al cuplului, pentru Fanatik.ro.